Geen categorie

Lancôme Hypnôse Eye Palette

SONY DSC

Lancôme is als het gaat over oogschaduw palettes mijn favoriete merk. Ik heb zelf vrij gevoelige ogen en merk dat mijn ogen snel reageren op oogschaduw als ik niet het juiste merk gebruik. Dit heeft dan meestal te maken met de product samenstelling of met de grofheid van de shimmer. Gelukkig heb ik hier bij Lancôme geen last van, al zijn de palettes recentelijk vernieuwd dus ik was even bang dat ik hier ook niet tegen zou kunnen maar gelukkig is dat het geval niet. Vandaag een review over twee van mijn favoriete paletten de Hypnôse palettes in twee kleuren, de gehele collectie bestaat uit maarliefst 12 palettes met hele diverse kleuren. Voor ieder wat wils dus, hierin onderscheidt lancôme zich keer op keer weer.

SONY DSC

We beginnen met het eerste palette, dit is Nõ 09 Fraicheur Rosée. Zoals de naam al zegt, dit palette heeft kleuren met een rozige ondertoon, de eerste drie kleuren zijn wat oud roze neigend, de laatste twee kleuren zijn grijs en enigszins paars. Dit is echt een heerlijk go-to palette, die je op verschillende manieren gebruiken kunt. Van een natural look tot een intense party look en alles daar tussen. Persoonlijk maak ik altijd een combinatie tussen beiden, net waar ik zin in heb en wat er die dag bij de outfit past. Daarnaast kun je met dit pallet een hele mooie Smokey Eye maken, door de twee donkere tinten in het palette in combinatie met de lichtere kleuren. SONY DSC

Wil je nu een extra touch aan je look geven ? Dan vind ik de Artliner van Lancôme een hele grote aanrader, dit is een hele fijne, precieze Eye liner met een uitstekend pigment. Ik ben er zelf ook fan van om alleen een fijne Eye line te zetten in combinatie met een goed aangezette mascara, kost weinig tijd en ziet er toch heel goed uit.

SONY DSC

Het volgende palette is Nõ 03 Brun Adoré. Dit palette heeft een prachtige combinatie van goudbruine tinten, wederom drie lichtere kleuren en twee donkere kleuren. Het mooie aan dit palette is dat de shades heel mooi meekleuren bij je oogkleur, ongeacht welke kleur ogen je hebt. Door de aarde tinten kun je ook met dit palette een heel wat diverse looks maken. Voor every day gebruik ik zelf graag de derde en vierde kleur, gecombineerd met een goede mascara geeft het echt een prachtig effect, daarnaast is de vijfde en donkerste kleur ook heel goed als liner te gebruiken als je hier een klein ‘scherp’ penseel voor gebruikt zul je zien dat dit een iets minder heftig effect geeft als een vloeibare Eye liner zoals de Art liner, voor ieder wat wils.

De Lancôme Hypnôse palettes zijn te koop voor 59,50. De Lancôme Art liner is te koop voor 36,50.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s