Geen categorie

Collistar spa at home

SONY DSC

Nu bijna heel Nederland thuis zit vanwege de corona crisis, is de sneltrein van het dagelijks leven prompt tot een noodstop gekomen. Onze drukke 24/7 maatschappij van vandaag de dag is compleet veranderd, lege winkelstraten, lege kantoor gebouwen, lege treinen en bussen en een leeg Schiphol. Wij allemaal, 17 miljoen mensen zijn getuige van deze bizarre noodstop, die voorlopig onze reis even tot stilstand gebracht heeft. We beseffen ons meer dan ooit wat voor een druk leven wij met z’n alle leefden voordat COVID-19 zijn entree maakte in onze maatschappij, studeren, werken, sporten, een druk sociaal leven, op 10 plekken tegelijk willen zijn en vooral niets willen missen, dat is het leven wat vele van ons hiervoor hadden.

Inclusief ikzelf, en hierbij leert de ervaring dat even een momentje voor jezelf er vaak bij in schiet. Het zit ‘m in hele kleine dingen, waar we voor het corona virus absoluut geen tijd voor hadden door allerlei zaken die ik zojuist noemde. Want na een drukke dag ben je blij als je even rustig op de bank kan zitten en naar je favoriete serie kan kijken. Ik zeg wel eens gekscherend 24 uur in een dag is ook veel te weinig, want ja je bent nooit echt klaar, nog even snel die mail afmaken, die ene vriendin bellen of even workout doen. Ik hecht veel waarde aan uiterlijk vertoon en trek er dan ook graag even tijd voor uit om goed voor de dag te komen, ook als mijn wekker om half 6 gaat. Een goede outfit, lekkere coupe en een make-upje, no matter what.

SONY DSC

Zeker nu de zomer er aan komt en we ondanks alles afgelopen maand al vele uren van onze grote ‘gele vriend’ de zon hebben kunnen genieten is het verzorgen van je lichaam nog belangrijker. Ik heb de mazzel dat ik bij de eerste 5 zonnestralen al een bruin kleurtje heb en hoef er ook vrij weinig voor te doen. Uren in de zon liggen bakken is voor mij niet nodig, maar hoe zorg ik er zelf voor dat mijn kleurtje optimaal is ? Ik ga je nu vertellen hoe mijn spa routine at home is.

Ik ben grootverbruiker als het gaat om de Talasso scrub, 2 keer per week scrub ik mijn hele lichaam. Dit is namelijk enorm goed voor de vernieuwing van je huidcellen,  zomers nog belangrijker! Dan zul je denken, waarom 2x per week ? Uiteraard hoef je niet 2x per week jezelf  uitgebreid te gaan scrubben maar wil je voor een ‘perfect tan’ gaan, kan dit zeker geen kwaad. Ik gebruik zelf graag de Energizing Talasso-scrub, deze scrub bevat namelijk diverse essentiële oliën en dit voedt je huid dan ook direct. Daarnaast is scrubben ook het perfecte middel tegen huidveroudering, het houdt je huid simpelweg strakker als je frequent scrubt.

How to use ?

Je mengt de scrub en de olie goed door elkaar, zo krijg je een rijke substantie die je vervolgens op de huid aanbrengt. Ik breng de scrub altijd aan op de droge huid voor het douchen, let op als de scrub met water in aanraking komt en je mengt het niet goed dan zorgt de olie ervoor dat je douche in een soort ijsbaan veranderd, het word spekglad. Ik breng het aan door middel van draaiende bewegingen en masseer het in, vervolgens stap ik als mijn hele lijf klaar is onder de douche en spoel ik het af. Eindresultaat, een babyhuidje en een prachtig resultaat na een dagje zon.

SONY DSCSONY DSC

Naast het gebruik van de scrub douche ik altijd met de Talasso Shower Cream. Dit is een heerlijk rijke douche crème die je zowel tijdens als voor het douchen kan gebruiken, mijn voorkeur heeft om de douche even uit te zetten en wanneer je haar in de conditioner staat dit product heerlijk over je hele lijf in te masseren. Laat het heel even intrekken en vervolgens spoel je het af. De geur is heerlijk, de werking nog beter ! Na het gebruik heb ik altijd het gevoel of ik zo uit de spa gewandeld kom. Ook hierin zitten weer diverse essentiële oliën die je huid optimaal verzorgen.

SONY DSCSONY DSC

Om de gehele spa routine af te sluiten gebruik ik altijd een body crème of soufflé. Ik gebruik deze altijd na het douchen s’avonds, de crème hydrateert dan optimaal de huid. Met altijd hebben we het echt over iedere avond, echt een heerlijk momentje vind ik altijd. Ik wissel het liefst af tussen de Revitalizing Elasticizing Oil-cream en de Sublime Meeting milk. De revitalizing zorgt onderander ook voor een verbeterde elastischiteit in de huid. De Sublime is een onwijs hydraterend product, voor de droge huid een aanrader maar ook als je een normale huid hebt is het een heel fijn product.

SONY DSCSONY DSC

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik groot fan van de producten, de spa verplaatst zich naar thuis nu we de spa niet kunnen opzoeken. Al bevind deze spa zich bij mij al een hele lange tijd thuis ! Daarnaast ben ik sinds kort de nieuwste cryo gel voor jullie aan het testen die belooft de cellulitis te verminderen, wie wilt dit nu niet, want dik of dun iedereen heeft cellulitis. Hiervan kunnen jullie binnenkort de review lezen met mijn bevindingen en ik zal je zeggen, het valt zeker niet tegen !

Te weinig tijd is geen excuus meer, dus maak van de nood een deugd en investeer in een moment voor jezelf. Je zult merken dat het niet alleen nu, maar ook in drukke tijden echt een moment van ontspanning is. De resultaten ervan zijn dan ook mooi meegenomen, want wie wilt er nu geen prachtige bruine kleur zomers ?

Stay save

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s