Geen categorie

Lancôme Spring Collection

 

fullsizeoutput_7ad

Een echte Parisienne herken je aan haar onberispelijke allure en sobere beautylook. Haar no make-uplook fleurt ze op met een bright lipstick of een occasionele lovertjesblush. Haar motto? Plezier maken en jezelf vooral niet te serieus nemen. Lovertjes zijn haar laatste obsessie. Niet langer enkel voor een groot feest of een unieke gelegenheid, maar gewoon overdag voor een speelse look. En welk seizoen is er beter geschikt dan de lente om met glans door het leven te stappen? Exit de full look en de discoblingbling, maak plaats voor heerlijke glitter om de ogen te doen schitteren, de teint te verlevendigen en de nagels een poppy accent te geven!

spring19_visuelfamillehorizontal_decadre_rvb_0

Deze Spring Collectie is er toch echt wel eentje met een gouden randje, Wauw ! Het kleurenpallet die in deze collectie is gebruikt ben ik enorm fan van, de lichte roze kleuren vind ik schitterend. De lipsticks en het oogschaduw pallet zijn absolute pareltjes maar ook de rest van de items vind ik schitterend. Nu heeft Lancôme jaar op jaar mooiere collecties en ook deze is er weer een voorbeeld van. Ik krijg helemaal zin in de zomer van deze collectie. Wat mij betreft is dit een collectie waarvan iedereen een item moet hebben. De collectie is ook gemaakt met een knipoog naar het goede leven en het weer van de terrasjes, hoe onwijs leuk is dit !

De Collectie is exclusief te verkrijgen bij de bijenkorf en ligt al in de winkels.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s