Geen categorie

Dior Ultra Rouge Lipsticks

DSC08738.JPG

Het is inmiddels alweer een tijd terug dat er voor het laatst een blog online verscheen, na een razend drukke december maand kunnen jullie vanaf vandaag weer oud en vertrouwd blogs online verwachten. Om vandaag maar direct te beginnen met een prachtige lancering die ik echt even aandacht wil geven. De Dior ultra rouge lipsticks is een prachtige nieuwe lipstick collectie met maarliefst 20 lipsticks met de rode kleur als basis kleur. Zoals je kunt zien op bovenstaande foto zijn de lipsticks omhuld in een prachtige rode huls. Ook bevat de collectie een zwarte en een witte lipstick met als doel om lipsticks donkerder en lichter te kunnen maken, hoe innovatief is dat.

DSC08739.JPG

Wat ik ook een enorm voordeel vind aan deze nieuwe collectie is dat de lipsticks heel romig aanbrengen maar de kwaliteit van de lipstick is hierbij wel dermate goed dat de lipsticks goed blijven zitten gedurende de gehele dag, dit is voor mij dan ook een onwijs pluspunt want er is niets vervelender dan dat je constant lipstick aan het bijwerken bent. Ook na een maaltijd is de lipstick heel licht gesleten aan de binnenkant van de lippen maar verder blijft het perfect zitten. Kortom ben ik fan van de lipsticks, je kunt de Ultra Rouge lipsticks kopen bij oa Douglas en Ici Paris XL.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s