Geen categorie

Feestdagen cadeau tips

gezond-eten-tijdens-de-feestdagen-2.jpg

Na een heerlijke zomer en nazomer hebben de lange zomerse dagen plaats gemaakt voor de korte en gezellige avonden. Om mij heen hoor ik dan ook de feestdagen stress toch wel weer gaan toeslaan. Dit brengt mij dan ook direct bij het onderwerp van vandaag, de feestdagen cadeau tips en vandaag dan ook echt gericht op dames cadeau’s. Als ik even puur en alleen naar mijzelf kijk vind ik jaar in jaar uit het weer een hele opgave om kerstcadeau’s te shoppen en om deze te bedenken en met mij vele van jullie ook als ik dit baseer op de hoeveelheid mails die ik in mijn mailbox van jullie ontvangen heb. Ik heb dan ook vandaag voor jullie mijn top 3 cadeau’s op een rijtje gezet.

parfum

De eerste cadeautip van mij is toch echt wel een mooie luxe geur of lichaamsverzorging. Dit is zo iets waarmee je (bijna) altijd op save speelt. Veel merken hebben dan ook speciaal voor de feestdagen mooie luxe cadeau sets met hierin bijvoorbeeld een geur en de bijbehorende bodymilk. Naast dat dit heel erg leuk is om te geven is het ook nog eens heel erg leuk om te krijgen. Dior toch echt wel de mooiste giftsets vind ik persoonlijk.

fullsizeoutput_5cf

Dan de volgende cadeautip. Dit is persoonlijk ook mijn favoriet en dat is zoals jullie al kunnen zien op de bovenstaande foto, sieraden. Ik ben van mening dat een cadeau wel een bepaald doel moet hebben en iets blijvends is. Een sieraad is dan ook zo iets persoonlijks dat je dit waarschijnlijk dagelijks zult dragen en het daarom ook echt een blijvend cadeau is. Ook dit is dan weer iets waarmee je iemand heel blij kunt maken tijdens de feestdagen.

News-Banner-Ted-Baker

De volgende cadeautip is een mooi kledingstuk. Een van mijn meest favoriete merken Ted baker heb ik hier dan ook even als voorbeeld genomen omdat er hierbij echt sprake is van een mooi luxe kledingstuk. Al vind ik het zelf erg lastig om hier iets mee te doen omdat ik simpel weg tot de conclusie kom, in feite heb ik niets ‘nodig’. Bij mij is het persoonlijk zo dat waneer ik iets ‘nodig’ heb en veel te vaak wanneer ik het niet nodig  heb dan koop ik het gewoon en wacht ik niet af tot de feestdagen. Dus weer even een kleine tip, bewaar ook nog wat items om te kunnen wensen hoe moeilijk het ook is 😉

Zo en dat was ‘m dan, de eerste 3 cadeau tips voor de feestdagen. Elk jaar weer is het een hele opgave om cadeau’s voor mijzelf te bedenken en vaak kom ik uiteindelijk uit bij een van deze drie. Maar het is ook weleens leuk om je helemaal te laten verrassen door je geliefde/familie.

Beautysecret

Een gedachte over “Feestdagen cadeau tips”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s