Geen categorie

JOY BY DIOR

DSC08735.JPG

Na 20 jaar hetzelfde assortiment aan geuren heeft Dior er sinds kort een pareltje in de parfum collectie bij, JOY. JOY is een bijzondere nieuwe geur en dan ook echt wel iets anders dan andere geuren uit het assortiment van Dior. JOY wordt omschreven door Dior als, Het is een vluchtige zuivering, een frisse bries die bezit neemt van het lichaam en vervolgens van de ziel. Of omgekeerd? Het is melk en honing, voelt aan als een fluweelzachte huid. Het is een ogenblik van uitbundigheid en overvloed, een moment waarop de tijd stilstaat en je gewichtloos op de golven meedeint. Een vrijgevige universele aantrekkingskracht, de heldere luxe van een perfect oord. Het was onze vurige ambitie om dit gevoel te vertalen naar een parfum. Een geur die dit allemaal in zich draagt en uitdraagt, die aanvoelt als de streling van zachte zijde op de huid, een verfijnde geurbeleving als een voortkabbelende rivier. Een geur die uitdrukking geeft aan uitbundige vreugde, een streling en een glimlach. Een geur die licht en sereen is, maar ook overvloedig en krachtig.

Eerlijk gezegd kan ik de geur ook niet beter omschrijven dan hoe Dior het omschrijft. De geur is sprankelend,vreugdig,bloemig en vooral heel fris. De geur doet mij enorm denken aan een bos rozen en deze werden dan ook meegezonden in de perszending. Zoals je kunt zien op de foto is het bijzondere aan deze fles parfum dat in de flacon mijn naam gegraveerd staat, hoe fantastisch is dit. Ik gebruik al jaren trouw de geur Miss Dior Blooming Bouqet, een heerlijke fleurige parfum. Maar sinds JOY gelanceerd is heeft deze toch ook echt plaats gemaakt voor JOY en hierbij zijn dit toch echt wel 2 van mijn favoriete geuren uit parfumland.

DSC08730.JPG

JOY BY DIOR is te koop op de website van Dior . De geur is in drie voormaten te koop en ook is er een body lotion van JOY in de verkoop.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s