Geen categorie

Essentials Eye & Cheek Palette – oogschaduw & blush palette

DSC08716.JPG

Limited Edition paletten en collecties hebben vaak toch net even iets meer dan de items uit de vaste collectie. Net even de verpakking die wat specialer is en vaak is het verschil er ook vooral in paletten qua kleuren en product samenstelling. Onlangs ontving ik van Laura Mercier het prachtige Essentials Eye & Cheek Palette – oogschaduw & blush palette. Zoals de titel al zegt is dit een heel multifunctioneel palette waar je echt alle maar dan ook werkelijk alle kanten mee op kunt, je kunt een feestelijke avond look creëren en je kunt een hele basic look creëren voor overdag. Toen ik het palette zag maakte mijn blogger hart dan ook direct een sprongetje. De kleursamenstelling van dit palette is werkelijk schitterend.

DSC08721.JPG

Dit is ‘m dan het Essentials Eye & Cheek Palette – oogschaduw & blush palette. Let’s get fair, hoe schitterend is dit palette ?! Naar mijn mening klopt alles hieraan, de oogschaduw kleuren die heel neutraal zijn maar toch ook heel sprankelend en feestelijk. Dan bevat het palette ook twee blush kleuren en een highlighter/bronzer die goed met elkaar te combineren zijn. Het palette bevat zowel matte als shimmer oogschaduw kleuren. Er zitten wat aarde tinten in het palette die je wederom voor zowel een party look als een basic look gebruiken kunt. Wat zelfs een mogelijkheid is om de blushkleur lichtjes terug te laten komen in een ooglook.

Ook de prijs van het palette is in goede verhouding tot het geen wat je krijgt. Voor het Essentials Eye & Cheek Palette – oogschaduw & blush palette betaal je 60,- en het palette is exclusief te koop bij de Bijenkorf.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s