Geen categorie

Daisy’s Lingerie Alkmaar

freya bikini top kopie

Nu de zomer in Nederland toch echt wel op zijn einde loopt vliegen de verhalen van kerstvakanties naar prachtige tropische bestemmingen mij alweer om de oren. Er is dan ook niets belangrijker dan een mooie bikini. Met mij zijn vele van jullie het hierover eens blijkt wel uit de vele mails die we dagelijks van jullie ontvangen.

Zoals vele van jullie weten ben ik groot fan van kleinere luxe boetieks met een merken portfolio waar je u tegen zegt. In alkmaar is deze prachtige luxe lingerie boetiek dan ook echt een groot begrip en de Alkmaarders onder ons zullen nu direct weten over welke boetiek ik het hier heb. Daisy’s Lingerie, een prachtige luxe boetiek waar service en een advies op maat toch wel het aller belangrijkste is. Daisy’s Lingerie heeft dan ook een prachtig merkenportfolio met lingerie en badmode merken als Marie Jo,Freya,Prima Donna. Er is dan ook altijd de mogelijkheid voor een advies op maat en door eigenaresse Marion wordt er dan ook vooral heel erg goed geluisterd naar je wensen en je smaak, in mijn ogen is dit dan ook het meest belangrijke aspect van een succesvolle boetiek. Wanneer je bij Daisy’s Lingerie de deur uit stapt ervaar je dan ook echt het gevoel van luxe en voel je je optimaal vrouw, en vooral dat laatste is een heel belangrijk dingetje. Ik hoor vaak vrouwen zeggen, ‘lingerie is niet belangrijk want je ziet het toch niet onder mijn kleding’ en dit is een oh zo onderschat aspect want je kunt nog zo een prachtige jurk dragen maar wanneer je een te kleine bh draagt of wanneer er duidelijke randen te zien zijn van de lingerie is de oh zo mooie jurk direct een stuk minder mooi.

Afgelopen zomer heb ik dan ook een prachtige bikini van het merk Freya lingerie gedragen en langzamer zeker de kwaliteit hiervan ontdekt. Vooral met zwembaden en het in en uit gaan van de zee merk en zie je vaak direct hoe de kwaliteit is van een bikini. Gaat het verkleuren ja of nee, wordt de bikini in het water een stuk ruimer ja of nee (badkleding wordt in het water altijd iets ruimer maar wanneer je de juiste maat koopt heb je hier in principe geen last van). Ik koos voor de bikini van de bovenstaande foto, een prachtige aqua kleurige set met hierbij een bijpassend jurkje voor wanneer je even snel een drankje wilt halen, ik vond het altijd een beetje onnodig want je zou het toch niet dragen. Maar het is ideaal, je kunt het jurkje heel snel over je bikini heen dragen en het is heel luchtig maar toch wat meer bedekt dan alleen een bikini !

Ook de kwaliteit van de Freya bikini is onwijs goed, in combinatie met zeewater en chloor blijft de kleur en het materiaal prachtig. Naar mijn mening zit de bikini dan ook als een ‘tweede huid’, er is goed in te bewegen en alles blijft netjes op de plek waar het hoort, ook niet geheel onbelangrijk 😉

Daisy’s Lingerie is te vinden op Ritsevoort 27, 1811 CK Alkmaar. Ik zou zeggen, voor de kerstvakanties naar een tropisch oord of gewoon alvast voor de volgende zomer verwen jezelf eens met een prachtige bikini of een mooie lingerie set. Soms is het gewoon nodig om jezelf een mooi cadeau te schenken als lingerie.

 

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s