Geen categorie

Starskin Mask Boss

SONY DSC

Er is niets belangrijker dan regelmatig de huid goed te verzorgen met een masker. Persoonlijk ben ik groot fan van de gewone maskers die aan te brengen zijn vanuit een tube met de vingers of een kwast. Het enige toch wel nadeel hieraan is dat het soms toch wel een hoop troep geeft bij zowel het aanbrengen als het verwijderen van het masker. Starskin en vele andere merken bieden hiervoor uitkomst door het Sheetmask en deze maskers worden dan ook steeds populairder en bekender in beautyland. Ik ontving van startkin de Maskbox met hierin 7 sheet maskers.

SONY DSCSONY DSC

De maskers worden in een soort boek verkocht met hierin voor elke dag een masker gedurende 7 dagen lang. Voor iedere dag een ander masker met een andere functie. Op de bovenstaande foto is te zien welke maskers de box bevatten en wat de werking van de maskers in het kort is. Het fijne aan sheetmaskers is dan ook dat er geen troep ontstaat want de gebruikswijze van de maskers is heel simpel je legt het masker in zijn geheel op je gezicht en je haalt het masker er ook in geheel er weer af en vervolgens gooi je deze gewoon weg. Je masseert het product dat van het masker af komt licht in de huid en vervolgens laat je dit even indrogen, zo simpel is het eigenlijk ! De Starskin maskboss is te koop bij onderanderen Douglas. Ook zijn de maskers uit de box los verkrijgbaar bij Douglas.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s