Geen categorie

Laura Mercier Blush Contour Infusion

DSC08707.JPG

Voor mij is het een onmisbaar onderdeel in mijn make-up routine, de blush. Blush is net het product dat zorgt voor een iets frissere look en ik ben van mening dat wanneer je de goede blush gebruikt dat je een heel duidelijk verschil ziet voornamelijk in de kleur van je ogen. Laura Mercier noemt het ook wel de Key tot een flawless face. Wanneer je de juiste kleur en finish blush draagt komt je oogkleur namelijk nog beter tot zijn recht. Onlangs lanceerde Laura Mercier een vernieuwde lijn met hierin 10 nieuwe blushkleuren die stuk voor stuk op het eerste gezicht prachtig lijken. De nieuwe collectie bestaand uit 10 kleuren heeft vijf blushes met een matte finish en vijf blushes met een glans finish op deze manier kun je dus kijken welke finish het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Ik ontving drie van de tien kleuren en ik kan jullie nu al vertellen dat deze mijn verwachtingen meer dan waar maakten.

SONY DSC

De eerste blush is in de kleur Fresco, dit is een prachtige lichtroze/beige teint met hierin een hele subtiele glans. Wat ik zelf het leuke vind aan deze kleur is dat je deze ook als highlighter gebruiken kunt juist omdat het zo een subtiele kleur is met een prachtige glans. Tevens is de blush heel goed op te bouwen in kleur en intensiteit.

SONY DSC

Dan hebben we tweede de blush in de kleur Peach. Wederom heeft deze blush ook een glans finish, persoonlijk vind ik deze finish het mooiste. Dit geeft toch net even een specialer effect. Mijn tip is dan wel doe het iets rustiger aan met de highlighter want anders word het wel een hele glanzende wang. De textuur van de blushes zijn heel erg fijn en je hebt dan ook absoluut niet het idee dat je heel veel make-up op hebt.

DSC08713.JPG

Last but not least hebben we dan wederom de blush met een glans finish in de kleur Sangria. Deze is duidelijk een stuk heftiger qua kleur dan de vorige twee kleuren maar ook dit is een mooie kleur en zeker voor de herfst. Persoonlijk zou ik deze er ook best eens bij kunnen pakken voor een daily look want wat ik net al aangaf is dat deze blushes heel erg op te bouwen zijn als het gaat om kleur en intensiteit.

Mijn eindconclusie is dan echt positief. Ik ben aangenaam verrast door de nieuwe Color Infusion blushes. De kleuren zijn prachtig en heel goed te combineren voor elke gelegenheid. Je kunt de Laura Mercier Blush Color Infusion kopen bij de Bijenkorf en op de website van de Bijenkorf.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s