Geen categorie

Köster Alkmaar

B730C740-08EA-4DE4-A116-25E8A33C9951.jpeg

Alkmaar, het is een prachtige stad. Vandaag ga ik jullie dan ook kennis laten maken met een van de mooiste boutique van Alkmaar. Köster Alkmaar is een prachtige luxe boutique die al jaren lang gevestigd is op de Ritsevoort 52-56 in Alkmaar. Köster verkoopt zeer exclusieve merken en misschien wel het belangrijkste is altijd een advies op maat. Klantvriendelijkheid staat dan ook hoog in het vaandel voor Köster.

Het Assortiment is zeer breed geselecteerd en zorgvuldig samengesteld met merken als Marccain en Set fashion. En vooral van het merk Set ben ik enorm fan, en met mij vele van jullie. Het is een heel vrouwelijk toch speels en zakelijk merk. Je kunt alle kanten op met de prachtige items en tevens kun je perfect combineren. Neem bijvoorbeeld een colbert, dit wordt vaak gezien in de ogen van vele als een zakelijk kledingstuk. Uiteraard is een colbert een zakelijk kledingstuk maar wanneer je deze goed weet te combineren met bijvoorbeeld een mooie spijkerbroek een witte sneaker en een leuke top is het direct een compleet andere outfit die zeker niet alleen zakelijk gedragen kan worden maar ook heerlijk in de weekenden tijdens het borrelen. Dit zijn aspecten die bij Köster goed tot zijn recht komen, de verkoopsters weten hierin advies te geven en de juiste combinaties te maken voor zowel zakelijk als vrijetijds.

Voor mij is dit het geen dat mij enorm aanspreekt in de winkel en het merk Set Fashion want uiteindelijk is het leukste om mooie kledingstukken goed te kunnen combineren en op die manier ook vaker uit de kast te kunnen halen dan wanneer je deze enkel voor bepaalde gelegenheden selecteert.

Voor ieder die net als ik houdt van een exclusieve boutique waarbij advies op maat gegeven wordt en waar ook nogeens prachtige merken verkocht worden ben je bij Köster aan het goede adres. Je vindt de Köster boutique op de Ritsevoort 52-56 in Alkmaar.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s