Beauty

Lancôme Bronze & Glow

DSC08653.JPG

Keer op keer weet Lancôme mij weer te verrassen met hun prachtige collecties en producten. Ook deze keer was het zeker weer raak met de prachtige zomer collectie, vooral de Bronze & Glow paletten trokken hierin direct mijn aandacht. Er zijn dan ook enorm veel vragen over geweest van jullie. Naast drie prachtige bushsticks zaten er in deze collectie dan ook twee prachtige Bronze & Glow paletten, wij ontvingen de kleur 02 Your Pink Glow Shot. Het idee achter deze paletten is dat je een complete look kunt maken met 1 palette. Het eerste aspect dat mij direct opvalt aan dit palette ten opzichte van andere paletten van lancôme is de grootte, dit palette is aanzienlijk groter dan andere paletten en dit is toch wel iets wat het net weer even iets specialer en exclusiever maakt. Ook de bedrukking op de bovenkant van het palette vind ik enorm creatief en doet mij dan ook direct denken aan, strand en zee. Laten we naar de prachtige inhoud van het palette toe gaan !

SONY DSCSONY DSC

Wellicht begrijpen jullie nu direct waar mijn enthousiasme vandaan komt want laten we even eerlijk zijn, hoe prachtig is dit palette ?! De kleurencombinaties vind ik alleen al schitterend en bij het openen van het doosje krijg je ook echt het zogenaamde ‘wauw’ effect. Zoals jullie kunnen zien bevat het palette een kleurcombinatie van highlighters, bronzer en blush. Een heel veelzijdig palette dus. Dan gaan we even naar de werking van de producten want soms zijn de mooiste producten niet zo mooi bij gebruik als ze lijken. Ik heb de poeders op verschillende manieren aangebracht, elk afzonderlijk van elkaar en als combinatie. Iets wat ik al direct een heel fijn aspect vind is dat er bij gebruik niet alleen maar poeder van het product afkomt en er ook absoluut geen sprake is van een ‘overspray’ dit houdt in dat er bij gebruik van een overspray na 1à2 keer gebruik geen glans meer te bekennen is bij gebruik. De poeders brengen heel fijn aan en voelen ook heel zacht aan op de huid na het aanbrengen. Er is dan ook geen sprake van het zogenaamde ‘pancake’ effect, het product blend mooi over in andere make-up en blijft ook gedurende de dag zitten als een huis. De poeders zijn heel goed op te bouwen en zo kun je het palette dan ook gebruiken voor zowel een naturel look voor overdag als een party look voor ’s avonds.

Ik ben dan ook echt fan van het palette. Helaas vallen beide kleuren van de paletten onder de limited zomer collectie maar ik hoop enorm dat lancôme deze pareltjes op zal gaan nemen in het vaste assortiment want we kunnen wel stellen dat dit echt een absolute toevoeging is aan het prachtige assortiment van Lancôme.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s