Geen categorie

Dior Poison Girl Unexpected Roller Pearl

DSC08636.JPG

Al eerder hebben jullie de review kunnen lezen over de Dior Poison Girl Unexpected parfum kunnen lezen, vandaag is het tijd voor de gloednieuwe Roller pearl  versie hiervan. Ik ontving dit pareltje vlak na de lancering van Dior en hoefde er dan ook geen moment over na te denken of ik hier een artikel aan zou wijden, uiteraard ! Ik hoor steeds vaker het probleem voorbij komen dat vrouwen het niet zien zitten om een full size fles van hun parfum mee willen nemen wanner ze de deur uit gaan maar toch af en toe de geur even op te kunnen sprayen. Hiervoor is Dior gekomen met de perfecte oplossing, namelijk een roller pearl parfum. Wat het inhoudt ? het is eigenlijk heel simpel, het is dezelfde geur als de Dior Poison Girl Unexpected Parfum alleen is deze geur verwerkt in een flacon met hierin een pearl. Hierdoor breng je dus parfum aan door de pearl diverse malen over de huid te rollen in plaats van te sprayen zoals je met een doorgaans parfum zou doen.

DSC08640.JPG

Op de bovenstaande foto zie je de pearl waarmee je de geur aanbrengt op de huid. Persoonlijk vind ik dit een enorme uitkomst gezien het feit dat deze flacon toch wel aanzienlijk kleiner is en een langwerpige vorm heeft waardoor deze gemakkelijker in tassen past. Ook is de kans dat de geur gaat lekker veel kleiner. Kortom is het dus eigenlijk een heel handzaam product wat je op verschillende manieren gebruiken kunt, uiteraard kun je deze als dagelijkse parfum gaan gebruiken in plaats van en grote flacon met een spray functie. Persoonlijk vind ik het een hele fijne aanvulling op de parfum, geen gesleep meer met grote zware flacons waarbij ik toch ook wel enigszins angstig was dat de geur zou gaan lekken of kapot zou gaan, daarnaast scheelt het een hoop gewicht. Bij mij gaat de roller pearl versie dan ook vast prik mee in mijn handtas en op deze manier heb ik altijd een geur bij de hand.

De Dior Poison Girl Unexpected Roller Pearl is te koop op de website van Dior.  De Roller Pearl versie bevat 20 ML en is te koop voor de prijs van €43,06.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s