Geen categorie

Kevin Murphy Hair Resort Spray

SONY DSC

Ik ben van mening dat het enorm belangrijk is kwalitatief goede producten te gebruiken wanneer het gaat om cosmetica en haarverzorging. Ook in het dagelijks leven vind ik dit van groot belang. Bij haarverzorging betekent dit dat je goede producten aanschaft en in mijn geval trek ik dan al snel naar de merken toe die mijn kapper gebruikt en verkoopt, om de simpele reden dat ik het idee heb dat ik mijn haar dan nog beter verzorg en bescherm. Zo geldt dit ook voor het merk Kevin Murphy.

Dit is een merk dat steeds bekender wordt en ook is hierbij de prijs kwaliteit verhouding enorm goed. Ik heb inmiddels al meerdere malen reviews geschreven over het merk Kevin Murphy en ben dan ook groot van van vooral de Doo.Over spray uit het assortiment, hiervan kun je de review terug vinden op de blog. Toen ik deze Hair Resort Spray ontving leek het mij dan ook ideaal, met niet al te veel handelingen een speelse beach look te kunnen creëren. Inmiddels gebruik ik de spray een aantal weken en kan ik zeggen dat het erg goed bevalt. De spray is heel eenvoudig in gebruik. Na het wassen van het haar spray je wat product in het haar, persoonlijk  vind ik het prettig mijn haar altijd in model te föhnen maar je kunt het zelfs aan de lucht op laten drogen voor een prima effect. Uiteraard is het effect wanneer je het haar föhnt mooier dan wanneer je dit niet doet maar het ligt beide binnen de mogelijkheden. Ook beschermt de spray na gebruik tegen blootstelling aan hitte. Wat vooral de functie is van de spray is toch wel om volume te creëren en zoals de naam het al zegt iets meer een beach look te creëren. Ik denk dat iedereen na deze prachtige zomer vaak genoeg heeft kunnen ervaren hoe de beach look aanvoelt, toch iets wat stugger en textured haar. Hierdoor kun je het ook beter opsteken, het haar is minder glad en dus beter te modelleren.

Zoals jullie wel horen vindt ik de Hair Resort Spray een erg fijn product. Om onderaders de simpele reden dat je na het gebruik niet aan de slag hoeft met haarlak of andere producten maar je direct een goed resultaat hebt. De Kevin Murphy Hair Resort Spray is te koop voor de prijs van €27,50. Het is te bestellen bij diverse online shops en ook is Kevin Murphy verkrijgbaar bij diverse luxe kapperszaken.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s