Geen categorie

Dior Posion Girl Unexpected

DSC08625.JPG

De parfums van Dior zijn altijd al naar mijn menig een van de mooiste parfums uit het hoge segment. Denk hierbij aan de fantastische en welbekende Ja’dore of Miss Dior, deze zijn bij jullie ook meer dan bekend want hierover ontvangen we dagelijks enorm veel vragen. Toen ik afgelopen week de parfum Poison Girl Unexpected ontving was ik dan ook razend benieuwd of deze geur net zo fantastisch is als de andere geuren van Dior. Het antwoord op de vraag of deze geur net zo fantastisch is als de andere parfums daar kan ik heel snel en heel kort antwoord op geven en dat antwoord is een grote en zeer overtuigde ‘JA’. Bij de naam van de geur denk ik al snel aan een enorm zoete geur, ik ben persoonlijk meer van de frisse en bloemige geuren. Laten we eerste eens even een blik werpen op de flacon van de geur, dit is een hele mooie bolle flacon met hele luxueuze details en met zwart gegraveerde letters op de voorzijde van de flacon. Ook is de flacon voorzien van holografische details  Eigenlijk heel basic en clean maar wel erg luxueus naar mijn mening. Ook de dop van de flacon is een mooi detail en trekt toch ook wel de aandacht. De flacon is dan ook heel erg speels.

DSC08628.JPG

Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto is alles in de goede harmonie. Ook de gegradeerde initialen van Christian Dior gegraveerd vindt ik een detail dat eigenlijk heel simpel is maar zoveel toegevoegde waarde heeft in deze. Dan gaan we verder naar de parfum zelf. Poison Girl Unexpected is een hele speelse geur die je eigenlijk voor heel veel diverse gelegenheden kunt gebruiken, uiteraard kun je geuren dragen wanneer je zelf wilt maar je hebt ook geuren die dermate zwaar zijn dat ze enkel voor s’avonds geschikt zijn.  Bij het opspuiten van de geur is er wel enigszins die sterkte aanwezig maar dit verdwijnt eigenlijk al heel snel wanneer de parfum de huid raakt en wordt het een hele zwoele geur. Ik vindt het dan ook echt een geur die zowel voor jong en oud erg geschikt is. Wat ook een groot voordeel is dat is dat je maar een kleine hoeveelheid parfum nodig hebt voor een heerlijke geur, hierdoor heb je dus veel langer plezier van de geur.  Dior omschrijft de parfum zelf als ;

Het nieuwe parfum weet de miraculeuze metamorfose perfect te vangen in een combinatie van zowel zoete als pittige noten. het onverwachte genot komt als een mokerslag binnen, een adembenemende sensatie die de rillingen over de rug doet lopen. het is de verpletterende, verleidelijke geur van een onvoorspelbare poison girl, die met een meedogenloze nonchalance iedereen om haar vinger windt. Poison girl unexpected is een ongeremde compositie van zoete vruchten en pittige specerijen, waarin zachte sensuele bloemennoten versmelten met een intense, friszure explosie van fruitige akkoorden. Als de geur voor eigenzinnige meiden die met een meedogenloze nonchalance iedereen weten te verleiden, past poison girl unexpected perfect bij haar rebelse, onvoorspelbare icoon en begeleidt haar in de duizeligzekkende ups en downs van haar spannende leven. Unexpected.

Ik ben dan ook fan van de nieuwe Dior Poison Girl Unexpected. De ingrediënten zijn allemaal in perfecte hoeveelheid en in de juiste harmonie wat je ook echt merkt bij het ruiken van de geur. De geur kan het hele jaar door gebruik worden en past zich ook aan naar iedere gelegenheid. De geur is te koop in zowel 50ML als 100ML. Je kunt de Dior Poison Girl Unexpected en vele andere prachtige items bestellen via de website van Dior.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s