Beauty, Geuren, Zon zee strand &

Flower By Kenzo Le Cushion

DSC08554.JPG

Ik heb zelf nogal vaak het probleem met grote parfum flacons en deze meenemen in mijn tas wanneer ik de deur uit ga, ik ben toch enigszins huiverig voor het feit dat de fles kapot kan gaan en vooral de grootte is gewoon heel onpraktisch. Toen we deze bushion parfum van Kenzo ontvingen leek het me dan ook een perfecte oplossing voor het meenemen van je parfum, geen gedoe met grote flacons in je tas. De meeste van jullie zullen wel weten dat de cushion foundations steeds bekender worden en ook steeds meer merken voegen deze toe aan het assortiment. Kenzo is dan ook het eerste merk dat een cushion parfum toevoegt aan het assortiment, een primeur dus ! De welbekende FlowerByKenzo parfum is al jarenlang een bestseller, de parfum blijft vaak hangen bij mensen door de welbekende klaproos. Gezien de enorme hitte op dit moment moet je uiteraard voorzichtig zijn met parfums opspuiten wanneer je de zon in gaat. Hierdoor kun je namelijk ‘vlekken’ op de huid krijgen en dit is niet  echt ideaal. Voor overdag zou ik dus ook zeggen gebruik zo min mogelijk parfum of een sun proof parfum. Uiteraard kun je wanneer de zon minder heftig is of wanneer je ’s avonds op pad gaat uiteraard gewoon parfum gebruiken.

SONY DSC

De Kenzo Cushion werkt door middel van een soort ‘pomp’ systeem waarna je het product aan brengt met een kussentje. Wanneer je de parfum dat een jelly achtige substantie is  gebruiken wilt dien je op het ‘knopje’ boven de sluiting van het product te drukken waarna er vervolgens product uitkomt en je dit met je cussion aan kunt brengen door middel van deppende bewegingen. Persoonlijk vind ik de geur erg lekker voor zomers en ook is het makkelijk en snel aan te brengen. Ik ben zelf nogal fan van kleine tasjes en hiervoor is het kleine ronde doosje echt perfect voor. Ik kan de Flower By Kenzo Cushion dan ook zeker aanraden wanneer je ook niet houdt van gesleep met parfum flacons en houdt van een heerlijke bloemige zomerse geur. De Flower By Kenzo Cushion is te koop voor 36,- euro te koop bij onderanderen Douglas.

 

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s