Beauty, Geen categorie, Zon zee strand &

Collistar Mousse Abbronzante Nutriente

 

DSC08460.JPG

Nu de zomer officieel begonnen is en de zomerse temperaturen toch ook echt serieuze vormen aan beginnen te nemen is het uiteraard van groot belang dat je jezelf goed beschermt tegen de zon. Collistar lanceerde hiervoor recentelijk 2 nieuwe producten die perfect zijn voor de zomer. De nieuwste zon verzorging van Collistar betreft de nieuwe Mousse Abbronzante Nutriente. Dit is een nieuwe zonnebrand en een nieuwe aftersun met een geheel nieuwe formule namelijk in een mousse substantie. Mijn eerste idee hierover was nogal sceptisch gezien het feit dat mousse toch vaak wat plakkerig wordt en onhandig is om aan te brengen en zeker in combinatie met zand leek het mij een onhandig product. Na het gebruik van de mousse is mijn mening dan ook echt totaal bijgedraaid en vind ik de mousses echt een enorme uitkomst. Wat wel even een dingetje is in het begin van het gebruik is de hoeveelheid, hier moet je even aan wennen maar ook dit went heel snel. De mousses brengen heel prettig aan en trekken ook heel snel in de huid èn laten geen plakkerig laagje achter op de huid waarvoor ik toch wel een beetje bang was. Ook werkt de mousse heel erg hydraterend en is dus ook perfect voor wanneer je enigszins last hebt van vervellen. Ook zijn de mousses water resistent en dit betekend dat je dus gewoon een duik kunt nemen in het zwembad of in de zee zonder dat je onbeschermd bent tegen de zon die zeker in deze periode van het jaar zowel UVA als UVB bevat en dit betekend dat je dus sneller verbrand en dus erg op je hoede moet zijn wat betreft  insmeren en consequent blijven om te voorkomen dat je niet verbrand. Dan hebben we de after sun mousse, ook deze after sun vind ik een hele fijne lancering. De mousse werkt enorm verkoelend en verfrissend en tevens ook wederom hydraterend. Ook zorgt deze aftersun mousse ervoor dat je bruine kleur nog intenser wordt en dat de bruine kleur ook langer aanhoudt op de huid. Beide mousses hebben een hele fijne en zachte textuur en het voelt dan ook in beide gevallen na gebruik totaal niet plakkerig aan maar juist heel fris. Ik kan dan ook zeer zeker de nieuwe mousses aanraden, de Mousse Abbronzante Nutriente is verkrijgbaar met SPF 20 en SPF 30. Je kunt de nieuwste zinverzorging van Collistar online bestellen op de website van Collistar.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s