Beauty, Geen categorie

Lancome Summer Giveaway

DSC08463.JPG

Er is niets leukers dan producten die ik zelf enorm waardeer weg te mogen geven aan onze volgers. Vandaag hebben we dan ook een mega toffe winactie voor jullie in samenwerking met Lancome. We mogen maar liefst 5 sets weggeven van een van onze meest favoriete merk Lancome. De zomer is inmiddels begonnen en de Beachparty’s en tuinfeesten zijn daarmee ook een feit. Er is dan ook niets leukers dan met een zomerse make-up en een perfect skin te verschijnen op een Beachparty of een andere feestelijke gelegenheid (uiteraard zijn de goodies niet enkel geschikt voor een feestelijke gelegenheid maar ook perfect voor daily). Samen met Lancome hebben we dan ook zeer zorgvuldig 5 sets t.w.v. € 250,-  voor jullie samengesteld in een te leuke toilettas met in elke set maar liefst 8 full size lancome  producten. In de prachtige tasjes vindt je zowel make-up als skincare. Nu is natuurlijk de grote vraag hoe kun je deelnemen aan deze geweldige winactie ?!

♥ Laat onder dit artikel een reactie achter waarom jij een van de vijf sets wilt winnen.

De vijf winnaars worden op 16 Juli bekendgemaakt.

Beautysecret

 

117 gedachten over “Lancome Summer Giveaway”

 1. Mooie actie dames ! Ik vind jullie acties altijd zo leuk en de site wordt steeds innovatiever heel erg leuk te zien.
  Ik doe graag mee

  Like

 2. Good girls. Ben heel benieuwd of ik deze keer zal winnen en anders ben ik gewoon weer bij de volgende van de partij !!

  Like

 3. Ik studeer marketing op dit moment en heb jullie site al een aantal keer als voorbeeld gebruikt tijdens mijn studie. De groei is fasinerend om te zien en jullie blijven groeien. Ik doe graag mee en zou jullie heel graag willen interviewen voor een eind beoordeling. Ga zo door dames !

  Like

 4. Sinds jullie site heb ik al zoveel producten aangeschaft die jullie aanbevelen !! Zo ook de Lancôme absolute Lacquers ik ben helemaal om en kan niet meer zonder.
  Ik doe dus heel graag mee !!

  Like

 5. Ik volg jullie al een hele tijd ! En vindt de winacties en reviews altijd zo leuk vooral van Lancôme en Dior !!
  Ik doe graag mee

  Like

 6. Ik doe graag mee voor mijn lieve vrouw die al jaren naast een hele drukke baan er altijd fantastisch uitziet !

  Like

 7. Als mama van 4 heb ik minder budget voor dit soort mooie producten (al heb ik al genoeg) maar dit zou me wel heel goed uitkomen zo voor de zomervakantie !
  Liefs miek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s