Beauty, Geen categorie

Dior Backstage Collectie

DSC08471.JPG

Er zijn niet veel merken waar mijn hart sneller van gaat kloppen maar Dior is toch echt wel een prachtig merk met elk jaar weer geweldige nieuwe collecties en uitbreiding van het zeer veelzijdige assortiment. In de loop van de tijd ben ik er toch wel achtergekomen dat er maar weinig merken zijn die echt voor ieder wat wils hebben, bij Dior kan ik dan ook echt zeggen dat er voor elk persoon, iedere huidkleur en voor iedere wens wat wils is. Toen ik het persbericht ontving over de nieuwste collectie Dior Backstage was ik al direct onder de indruk over de omvang van de collectie en dan voornamelijk over het aantal foundation kleuren, de collectie bevat maar liefst veertig kleuren foundation. Voor iedere huidkleur zit er hoe dan ook een geschikte kleur in deze collectie. De Dior Backstage Face & Body Foundation is een zeer veelzijdige foundation, het is namelijk zoals de naam al aangeeft een face & body foundation en dus ook te gebruiken voor het lichaam in plaats van enkel het gezicht. Het eerste dat mij dan ook opvalt aan deze foundation is de flacon, een hele clean en simpele flacon maar tegelijkertijd enorm chic en het straalt naar mijn mening pure luxe uit. Dan de werking van de foundation, deze is in een woord fantastisch. De foundation heeft een hele prettige textuur en brengt heel egaal aan op de huid, tevens is de dekking heel goed op te bouwen en is dit dus een product dat je zowel overdag als s’avonds naar een feest mega goed kunt gebruiken en daarmee kunnen alle ‘extra’ foundations de deur uit, je hebt namelijk aan deze foundation het perfecte product voor de gehele dag ongeacht de gelegenheid. Ik gebruik zelf de kleur 4N deze kleur is voor mij op dit moment perfect.

SONY DSCSONY DSC

Dan gaan we verder naar de palette. Het eerste palette wat jullie hier zien is het prachtige Dior Backstage Eye Palette in de kleur 001 Warm Neutrals. Dit prachtige oogschaduw palette is echt een van de vele pareltjes uit deze collectie, er is fantastisch nagedacht over de kleurcombinatie van de oogschaduw tinten en je kunt met dit palette echt alle kanten op. Je kunt een hele subtiele daily look creëren of een prachtige party look. Het palette bestaat uit 9 prachtige bruine kleuren met zowel matte als shimmer oogschaduw. Wat ik zelf heel erg prettig vind aan deze oogschaduw is ook zeker de textuur van het product, de oogschaduw voelt heel erg ‘zacht’ aan en is tegelijkertijd fantastisch gepigmenteerd. Wat mij betreft is dit een palette wat iedereen moet hebben, je kunt hier namelijk heel weinig ‘fout’ mee doen.

SONY DSCSONY DSC

Dan gaan we verder naar het Dior Backstage Glow Face Palette. Dit is een zeer veelzijdig palette, het palette bevat vier prachtige intense highlighters/blushers die stuk voor stuk prachtig zijn. Wederom geldt hier, voor elke huidkleur is er wel een geschikte kleur. De highlighters en blushers zijn tevens heel goed te combineren en ook goed op te bouwen qua intensiteit, ook hiermee kun je dus een hele boel kanten op. Wat ik erg fijn vind aan de Dior producten is dat er niet enorm veel poeder vrij komt bij gebruik en dat dus niet je kleding onder de poeder zit, een erg fijne bijkomstigheid. Op dit moment gebruik ik zelf de Bronze Blush en de Gold Strobe samen en dit bevalt me erg goed voor overdag, naar een feestje gebruik ik ook de andere twee tinten erg graag in combinatie.

SONY DSCSONY DSC

Het volgende product is wederom een pareltje het Dior Backstage Contour Palette. Dit is een palette met vier prachtige poeders, twee highlighters en twee contour kleuren. Ook voor dit palette geldt, dit is een geweldige basic die je waneer je ‘m hebt je het veel eerder had willen hebben. Ik gebruik het palette dagelijks en vind het voor overdag heel fijn om alle vier de kleuren samen te gebruiken als bronzer/highlighter/contour. Voor een wat heftigere look zet ik graag eerst de contour poeder in de kleur Deep aan en vervolgens breng ik de highlighter in wederom de kleur Deep aan.

SONY DSCSONY DSC

Wat ik onwijs leuk vind aan deze collectie is toch ook wel echt het Dior Backstage Lip Palette, dit is namelijk iets wat je niet vaak meer ziet terug komen in collecties maar wel een heel erg veelzijdig en ideaal product. In het palette vind je 9 prachtige nude lipkleuren die zowel los als gecombineerd prachtig zijn, ik breng de lipkleuren zelf aan met een klein kwastje dat hier speciaal voor gemaakt is. Wat wel een leuke tip is bij het gebruik van dit palette, mocht je graag een lipliner gebruiken, gebruik de donkerdere kleuren om de lippen te omlijnen dit geeft een prachtig effect.

Zoals jullie wel hebben kunnen merken in mijn review ben ik echt enorm enthousiast over de nieuwe Dior Backstage Collectie dat onderdeel uitmaakt van het prachtige vaste assortiment van Dior. Naar mijn mening is deze collectie een fantastische aanwinst en vooral een toevoeging op het Dior assortiment. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en de kleuren die zijn voor elk wat wils. De Dior Backstage Collectie is exclusief te koop bij Douglas Rotterdam op Douglas.nl, de Bijenkorf Amsterdam en uiteraard Dior.com.

 

Beautysecret

Een gedachte over “Dior Backstage Collectie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s