Geen categorie

Weight watchers 365 Kookboek

73723646-98D0-4054-86B5-3714C932287B.jpeg

Wie kent het niet,Weightwatchers ! Ik denk dat het een van de meest bekende afval methodes  in Nederland is.  Al weken lang hoor ik hier en daar verhalen over de laatste paar kilo’s die er net niet meer af willen zo voor de zomer. Weightwatchers bied hier dan  ook de perfecte uitkomst voor, op een gezonde en verantwoorde manier een gezondere leefstijl ontwikkelen. Wat ik persoonlijk het aller fijnste vind aan weightwatchers is dat het eten ook nog eens heel erg lekker is en dus heb je totaal niet het idee dat je op ‘dieet’ bent. Het Weightwatchers flex 365 dagen kookboek is dan ook perfect voor iedereen die gedurende het hele jaar gezond willen leven maar niet constant het idee willen hebben dat je niets mag eten. Met Weightwatchers kun je namelijk alles eten. In het 365 dagen kookboek staan 365 complete maaltijden voor de hele dag, ontbijt,lunch,diner,tussendoortjes. Uiteraard kun je elke dag je maaltijden combineren maar ik haal persoonlijk heel veel inspiratie uit het boek en ben ook veel bewuster wat ik eet. Voor mij is het Weightwatchers 365 dagen kookboek dan ook echt perfect, ik geniet van alles wat ik eet en ben onbewust bezig met een goede en gezonde maaltijd zonder het idee te hebben dat ik constant calorieen aan het tellen ben. Mijn persoonlijke favoriete recept uit het kookboek is de tonijn salade, heel erg makkelijk te maken maar echt heerlijk ! We mogen dan ook 1 Weghtwatchers Flex 365 dagen kookboek weggeven t.w.v. 23,95,-. Laat onder deze blogpost een reactie achter waarom jij dit fantastische kookboek wilt winnen. 20 juni wordt er contact opgenomen met de winnaar.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s