Geen categorie

L’Oreal Ultra Shine Lipsticks

 

DSC08438.jpg

De lanceringen van L’Oreal die zullen nooit echt gaan vervelen, er zit altijd wel voor iedereen iets bij en gezien de grootte van het assortiment is het ook bijna onmogelijk dat dit niet het geval is. Ook deze keer was het weer raak, we ontvingen van l’oreal een aantal nieuwe kleuren uit de Ultra shine collectie. Vier zomerse kleuren met een shine finish.

SONY DSCSONY DSC

Op de bovenstaande foto’s zie je de kleuren die we ontvingen. Bij het testten is het altijd een verrassing hoe producten uitpakken en helaas is dat niet altijd zoals je zelf hoopt. Helaas was dat ook bij deze lipsticks het geval, ik had gehoopt op een hele langhoudende kleur ondanks de shine finish maar helaas was dit bij mij het geval niet. Nu vind ik het helemaal geen probleem om twee a drie keer per dag m’n lipstick bij te werken maar bij deze lipsticks wordt het met veel praten en ook een maaltijd tussen door toch al snel een aantal keer meer. Ondanks dat ik de kleuren wel enorm tof vind is helaas de werking voor mij persoonlijk niet ideaal, voor een dagje waarop ik weinig praat zijn de lipsticks wel heel geschikt maar deze dagen komen helaas maar weinig voor. Maar wanneer je het geen probleem vindt je lipstick vaak bij te werken en weinig praat zijn de lipsticks heel erg geschikt, alleen val ik zelf niet in deze categorie. Uiteraard is een lipstick een heel persoonlijk aspect en dus is de kans groot dat iemand anders een totaal andere ervaring heeft en de lipsticks wel erg fijn vindt. De Lipsticks zijn te koop bij onderanderen Etos en Kruidvat.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s