Geen categorie

Acqua Colonia

SONY DSC

Aqua Colonia is al een onwijs oud merk met een bijzondere geschiedenis, hier komen we later in een ander artikel nog eens op terug. Maar vandaag hebben we een review over twee parfums uit de collectie van Acqua Colonia. Al een aantal maanden geleden ontvingen we deze parfums en het was er tot op heden nog niet van gekomen er een review over te schrijven maar bij deze is daar verandering in gekomen ! De twee parfums die we ontvingen zijn de,

♥ Acqua Colonia Coffee Bean & Vetyver

♥ Acqua Colonia Green Tea & Bergamot

Twee hele aparte geuren die je niet elke dag voorbij zult zien komen maar wel beide hele lekkere geuren. De geuren zijn namelijk beide heel bijzonder maar ook nog eens heel erg lekker, wanneer je de geur net opdoet zijn beide geuren nogal heftig maar na een half uurtje veranderd dit in een hele zachte geur. Wat ik zelf erg leuk vind is het design van de flacons, er zit een prachtig motief in het glas en dit zorgt er dan ook voor dat het zich onderscheidt van alle andere merken. Mijn persoonlijk favoriet is dan ook de Green Tea & Bergamot. Ik vind deze geur een hele fijne geur hebben en het zorgt er dan ook voor dat je op een subtiele manier een heel erg fijn effect hebt en niet het idee hebt dat je een wandelend parfum reclame bord bent. Gezien het feit dat we de parfums al een ruime tijd geleden hebben ontvangen durf ik niet met zekerheid te zeggen of ze nog verkrijgbaar zijn maar mocht dit het geval zijn is het zeker de moeite om eens te gaan ruiken, mocht dit niet het geval zijn neem dan zeker eens een kijkje bij de geuren die in het standaard assortiment zitten. Toch vonden wij het voor de afwisseling wel weer eens leuk een review te maken over een parfum en wilde wij jullie deze geuren dan ook niet onthouden.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s