Geen categorie

Collistar Rossetto Unico Lipsticks

SONY DSC

Inmiddels zullen de meeste van jullie wel weten dat Collistar een van mijn favoriete merken is en dat ik hierover dan maar ook al te graag reviews schrijf. Een aantal weken geleden kwam er dan ook echt een geweldig perspakket aan met hierin 12 van de 18 kleuren uit de nieuwe lipstick collectie Rossetto Unico. Hierin zitten 18 prachtige zomerse kleuren voor zowel overdag als voor een party look, waarvan wij er 12 ontvingen. Collistar staat bekend om haar geweldige dekkende lipsticks met een hele romige formule. Ook deze keer was ik razend benieuwd of de nieuwe lipsticks net zo prettig zijn als de lipsticks in het huidige assortiment.

DSC08365.JPG

De lipsticks zijn gehuld in een prachtige gouden huls met een onwijs handig klik systeem waardoor de dop nooit onjuist op de huls kan zitten en dus je lipstick kappot kan maken. De lipsticks zijn allemaal in fantastische kleuren waar ik zelf echt heel erg blij van word. Zeker voor de zomer vind ik de felle vrolijke kleuren onwijs leuk en zeker met mijn bruine tint en haarkleur is het een super effect, maar ook voor de blondines onder ons zijn deze kleuren hartstikke ideaal. De kleurhoudbaarheid is ook nog eens heel erg goed want na een maaltijd zit de lipstick nog alsof er niets gebeurd is, de romige zachte textuur brengt heel erg prettig aan en is ook gemakkelijk weer te verwijderen mocht er iets over de lip heen zijn gegaan. Kortom, ik ben wederom fan van deze nieuwe lipstick collectie. De enorme keuze qua kleuren vind ik een heel erg goed aspect, er zit voor ieder wat wils bij en de lipsticks werken ook nog eens heel erg goed. Ik zie de lipsticks dan ook zeker als een finishing touch van je look. De Collistar Rossetto Unico lipsticks liggen al in de schappen en zijn te koop bij de parfumerie en online verkrijgbaar op de website van Collistar.

Beautysecret

3 gedachten over “Collistar Rossetto Unico Lipsticks”

  1. Wauw mooie en mooie blog ik heb net een blog geschreven over oogschaduw palette collistar samenwerking illy en ik heb dit weekend lipsticks gekocht waar ik nog blogs over moet schrijven hihu maar ben enorme fan van collistar mijn fijnste make- up merk like the most

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s