Geen categorie

Carmen Sonic Facial Cleansing Brush

SONY DSC

Er is niets belangrijker dan het goed reinigen van je huid na een hectische dag waarop of je nu ongeacht make-up of niet gedragen hebt je altijd de dag moet eindigen met een goede verzorgende reiniging. Persoonlijk doe ik dit al sinds langere tijd door middel van het gebruik van een reinigings borstel. Onlangs ontving ik van Carmen de nieuwste Facial Brush met een 2-in-1 werking voor zowel een reinigings brush als massage brush, hoe ideaal is dat. Want wat misschien niet iedereen van jullie zal weten is dat het masseren van de huid een hele stimulerende werking heeft een zorgt voor een soepelere en zachtere huid, dit is een kwestie van kleine moeite groot plezier, 1 keer in de week is namelijk al genoeg voor een optimaal resultaat !

DSC08432.JPG

De brush wordt geleverd samen met een massage en reiniging opzet stuk zoals je op de bovenstaande foto kunt zien. Ook zit er een oplader bij voor de brush en een houder voor wanneer je een van de twee opzet stukken niet in gebruik hebt. Dan gaan we naar de werking van de brush, er zijn drie snelheden die je handmatig kunt instellen bij het gebruik van de brush, voor reiniging zou ik persoonlijk een iets hogere snelheid instellen dan bij massage maar ook dit is heel erg persoonlijk. Beide opzet stukken zijn heel snel en makkelijk te reinigen en het is wel zo hygiënisch dit na ieder gebruik te doen om viezigheid niet weer te verspreiden over de huid bij de volgende keer dat je de brush gebruikt. Ook wordt er aangeraden om de drie maanden de opzet borstels te vervangen wederom in verband met hygiëne. Door de diverse snelheden van de brush kun je er voor zorgen dat een clearing gel heel erg goed gaat schuimen en hierdoor nog beter zijn werk gaat doen. Voor een massage is het het beste dit te doen net na het aanbrengen van de dag/nacht verzorging voor een optimaal resultaat, ik zou het persoonlijk voor het slapen gaan aanraden ivm eventuele roodheden. De brush is voor iedere leeftijd zeer goed en functioneel en ook zeker een aanrader om de beauty cleansing routine te vermakelijken. De Carmen Facial Cleansing ligt al in de schappen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de site yourtimetoshine.

Beautysecret

2 gedachten over “Carmen Sonic Facial Cleansing Brush”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s