Geen categorie

Sebastian Professional Dark Oil

DSC08238.JPG

Haarproducten zijn zo onwijs persoonlijk omdat iedereen een ander type haar heeft en een andere verwachting bij producten. Ik ben al een hele ruime tijd enorm fan van het merk Sebastian professional, het is het merk dat er bij mijn kapper gebruikt en verkocht wordt en tevens voldoet het exact aan de verwachtingen en wensen die ik heb bij haarstyling producten. Gezien het feit dat ik toch ook echt wel mijn vaste routine heb wat betreft haarproducten en stylingtools is het toch goed om zo nu en dan toch eens iets anders te proberen. Toen ik deze Dark Oil ontving leek het mij dan ook een mooi moment om die hele routine toch eens op de schop te gooien en er eens wat verandering in te brengen. Ook al ben ik meer dan tevreden met de haarroutine die ik op dit moment heb wilde ik toch eens kijken wat andere producten te bieden hadden voor mijn haar en een hiervan is dus de Dark Oil. Nu is het zo dat ik toch wel af en toe wat last heb van droge punten, ondanks het gebruik van heat protector tijdens het krullen is dit toch wel onvermijdelijk. De Dark Oil is een hele verzorgende oil en zorgt voor een mooie maar niet vette glans op het haar, op dit moment gebruik ik de Dark Oil samen met de Sebastian Texture Maker en ik ben hier dan ook zeer content mee. Het resultaat is prachtig en de conditie van mijn punten is aanzienlijk verbeterd. 1a2 pompjes van de Dark Oil is dan ook meer dan genoeg want wanneer je weer te veel gebruikt gaat het wel vet ogen, zeker wanner je te dicht bij de hoofdhuid komt. Het is dan ook aan te raden om het product alleen in de lengtes en de punten van het haar te gebruiken en je haar vervolgens wel te föhnen voor het mooiste effect. De Sebastian Dark Oil is te koop bij diverse kappers voor de prijs van €34,50.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s