Geen categorie

Kat Burki Skincare

DSC08409.JPG

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk goede huidverzorging is, al draag je nog zulke mooie make-up wanneer je huid er niet goed uit ziet kan daar geen make-up product tegenop. Afgelopen week was ik aanwezig bij een persdag waarbij er verschillende merken getoond werden en waaronder het merk Kat Burki, persoonlijk was ik niet heel erg bekend met het merk maar wat ik wel gelijk concludeerde was dat het merk mij enorm doet denken aan het high-end merk La mer. Mijn eerste echte kennismaking met Kat Burki was dan ook heel erg positief, elk product werd heel fijn uitgelegd en ook uitgebreid aangebracht. In de goodiebag ontving ik dan ook 2 heerlijke producten van het merk en dit merk wilde ik jullie absoluut niet onthouden, hierbij dus de review over deze producten.

SONY DSC

Laten we beginnen met het eerste product namelijk het Rose Hip Intensive Recovery Eye Serum. Dit serum is een voedend en herstellend oog serum en goed voor iedere leeftijd. Zowel de ouderen als de jongeren onder ons kunnen gebruik maken van het serum. Het oogserum is geschikt om te gebruiken rondom de ogen en over het ooglid, s’avonds voor dat je naar bed gaat aanbrengen en zachtjes inmasseren. Ik heb het Eye Serum nu ongeveer een week in gebruik en ik zie aanzienlijk verschil dan voor het gebruik van het serum. Ik heb een veel frissere blik en de wallen onder m’n ogen die zo nu en dan de kop op staken zijn ook verleden tijd. Het serum heeft een hele fijne substantie en trekt snel in de huid, ook de geur is echt heerlijk zacht en fris. Het Rose Hip Intense Recovery Eye Serum is exclusief te koop bij skins cosmetics.

DSC08401.JPG

Dan hebben we het tweede Kat Buri product, Vitamin C Intensive Face Cream. Ook dit product is echt fantastisch, de crème is vrij intensief en heeft een hele snelle en doeltreffende werking. Wederom is dit voor iedereen te gebruiken ongeacht leeftijd. De crème is geschikt om over het gehele gezicht aan te brengen, je hebt niet veel nodig voor een optimale werking maar ik raad toch wel aan om niet te zuinig in gebruik te zijn. Ik gebruik het Eye Serum en de Face Cream samen in mijn avondroutine en ik ben zo enorm blij met het resultaat. De crème voelt echt aan als zijde en is heel licht gewicht dus je hebt niet het gevoel dat je heel veel product op je gezicht hebt. Ik ben dan ook echt razend enthousiast over de producten van Kat Burki en raad je dan ook echt aan om eens een kijkje te nemen bij de producten van Kat Burki en ik beloof je, je zult het fantastisch vinden ! Ook het Vitamin C Intensive Face Cream is exclusief te koop op de website van skins cosmetics.

Beautysecret

 

 

4 gedachten over “Kat Burki Skincare”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s