Beauty, Geen categorie, Zon zee strand &

Essie Sunny Colors

DSC08259.JPG

Nu we alweer in de vijfde maand van 2018 zijn beland betekend het ook dat de zomer weer in zicht is en de vrolijke zomerse kleurtjes weer uit de kast kunnen worden gehaald, dit geld natuurlijk ook voor de nagellak. Essie is al jaren lang een van de meest bekende en ook tevens budget merken met een enorm groot en divers assortiment die voor elk wat wils hebben. Toen ik afgelopen week een heel vrolijk zomers pakketje van essie ontving kreeg ik ook gelijk weer zin in de felle en zomerse kleuren. Wat ik zelf erg prettig vind aan de nagellak van Essie is dat de kleuren goed dekkend zijn maar ook makkelijk weer te verwijderen zijn met nagellak remover. Ook zijn er onwijs veel goede verzorgende producten in het assortiment van Essie. Ik ontving hele diverse kleuren maar allemaal stuk voor stuk zijn deze tinten perfect voor de zomer. Van links naar rechts de volgende kleuren ;

Let it shine top coat – Funny face – Muchi Mushi – Meet me at sunset – mint candy apple – whitening nail treatment.

SONY DSC

Ik vind elke kleur stuk voor stuk onwijs leuk en voor iedere gelegenheid is er wel een goede tint in het assortiment van essie en de lakjes zijn ook nog eens heel erg goed te betalen. Mijn persoonlijke favoriet is de kleur Meet me at sunset, ik vind deze kleur echt fantastisch ! Het is een hele vrolijke oranje rode kleur maar toch ook heel zakelijk en echt een statement kleur. De Essie nagellak is te koop bij o.a Etos.

Beautysecret

6 gedachten over “Essie Sunny Colors”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s