Beauty, Geen categorie, Huidverzorging, Zon zee strand &

Collistar Zonverzorging

DSC08324.JPG

Elk jaar weer krijgen wij vaak de vraag, welke zonnebrand gebruiken jullie met een goede bescherming om toch mooi bruin te worden ? Ik ben van mening dat er veel maar dan ook veel te weinig informatie bekend is over het gebruik van zonnebrand en het belang hiervan want naast dat je van het niet gebruiken van zon producten eerder een oudere huid krijgt vergroot de kans op huidkanker ook steeds meer. Nu zullen veel mensen hier in Nederland denken dat de zon hier in Nederland nauwelijks tot geen kracht heeft maar dat is echt een onwaarheid, de zon hier in Nederland is juist heel krachtig en dus ook gevaarlijker dan vele van ons zullen denken. Ondanks we onszelf goed moeten beschermen tegen de zon is de bruine kleur die wij er aan overhouden toch wel een van de belangrijkste aspecten voor veel mensen, Collistar heeft hier perfecte producten voor. Wanneer je de eerste zonnestralen van het jaar voelt en zeker wanneer je echt in de zon gaat liggen is het belangrijk om te beginnen met een goede en veilige factor, ik begin zelf altijd met factor 30 gezien ik een behoorlijk goed pigment heb en heel snel bruin wordt is dit altijd maar kort nodig bij mij en kan ik snel over naar lagere factoren als factor 15 en dus ook factor 6.

SONY DSCSONY DSC

Het eerste product van Collistar met een lage factor is de Supertanning Moisturizing dry oil. Zoals de naam van de oil al zegt is het een supertanning product, dit houdt in dat je bij het gebruik van dit product heel snel en egaal kleurt persoonlijk vind ik dit echt super. Toch is de oil factor 15 en dit maakt dan ook dat je toch op een ‘veilige’ manier bruin wordt. Wel raad ik aan om echt in het begin van het seizoen dus te beginnen met een hogere factor en na ongeveer een dag of 3/4 over te gaan op een langere factor, wel is dit per persoon verschillend het ligt er namelijk ook aan hoe jou pigment is en hoe snel je bruin wordt en dus ook hoe snel je verbrand. Wat ik zelf heel prettig vind aan het gebruik van dit product is dat deze oil niet afgeeft op kleding of bikini’s dit is namelijk vaak het geval bij oil achtige producten deze oil is namelijk een dry oil dus trekt heel snel in en geeft niet af. Het product is zuinig in gebruik en brengt heel soepel en prettig aan. De Supertanning Moisturizing Dry Oil is te koop voor 33,66 euro.

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we de Superabbronzeante Intensivo Ultra-Rapido. Volgensmij geeft de naam van het product wel aan dat dit echt een zon product is dat heel erg snel zorgt voor een bruine kleur, deze crème bevat namelijk factor 6 en dus zorgt dit ervoor dat je heel snel en egaal bruin wordt. Ik vind dit product echt top, gezien het feit dat ik zelf al snel kleur word ik met deze crème nog intenser bruin. Wel gebruik ik deze echt alleen op mijn lichaam en zeker niet op het gezicht omdat je hier dan nog sneller toch gaat verbranden, hiervoor gebruik ik wel altijd minimaal factor 30. Ook deze crème is erg zuinig in gebruik en je hebt relatief niet veel nodig voor een optimaal resultaat. Iets wat ik toch ook echt even wil benadrukken is de geur van de collistar producten want als ik ergens moeilijk mee ben dan zijn het wel geuren van producten, deze is echt heerlijk ! De Superabbronzeante Intensivo Ultra-Rapido creme is te koop voor 29,75 euro.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s