Beauty, Geen categorie, Huidverzorging

Origins mask & hand crème

DSC08213.JPG

Huidverzorging is altijd een lastig puntje op het gebied van reviews en meningen van mensen, het is namelijk zo een persoonlijk iets. De ene persoon wil juist een hele vette crème en de ander wil juist weer een hele hydraterende en lichtgewicht crème . Sinds kort heb ik het merk Origins ontdekt en ik kan je zeggen, hier is echt voor ieder wat wils. Ik ontving 2 producten van Origins. De Make A Differente hand crème en het 10 minute Drink up Mask.

SONY DSCSONY DSC

Mijn persoonlijke favoriet is het 10 minute drink up mask, deze werkt heel snel en doeltreffend. Na 10 minuten zie en voel je echt verschil en het masker brengt makkelijk aan en is ook weer goed te verwijderen met een washand. Dan hebben we de Make A Difference hand crème, een prima handcreme hydrateert goed. Het enige wat ik minder vind is de geur, deze is vrij sterk en citrus achtig, hier moet je wel echt van houden.

Het Origins 10 minute drink up mask en de Make A Difference hand crème zijn beide te koop bij diverse douglas filialen en Douglas.nl.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s