Beauty, Geen categorie

Lancome L’absolu Lacquer

DSC08139.JPG

Na een lange winter lijkt het er nu toch echt op dat de kou plaats gaat maken voor de zwoele lente temperaturen, dit betekent dat ook de zomerse lipkleuren weer uit de lades gehaald mogen worden, je kunt deze uiteraard ook s’winters dragen. Toen ik afgelopen week deze nieuwste lipproducten van Lancôme ontving kreeg ik ook gelijk weer helemaal zin in de lente, wit jurkje, strand en een prachtige rode lipstick ik zie het alweer helemaal voor me. Nadat ik een aantal maanden geleden aanwezig mocht zijn bij het meest geweldige Lancôme event uit mijn hele blog carrière en kennis maakte met vele producten van Lancôme was ik helemaal om en ik zal jullie eerlijk zeggen, keer op keer wordt ik verrast door Lancôme met de meest prachtige producten. Ook deze keer was het weer raak en ik ben echt heel erg fan van de nieuwe L’absolu Lacquers. Ik ontving drie exemplaren uit de nieuwe collectie en oh wat zijn dit geweldige producten !

DSC08141.JPG

Laten we beginnen met de donkerste kleur van de drie, 296 Enchantement. Op het eerste gezicht was is niet direct fan maar toen ik de kleur aanbracht stond de kleur erg mooi, het brengt erg prettig aan en de kleur is erg mooi voor zowel in de zomer als in de winter en is daarnaast ook zeker goed draagbaar wat ik in de eerste instantie niet direct verwacht had.

DSC08144.jpg

Dan gaan we verder naar het tweede pareltje uit deze collectie, 134 Be Brilliant. En briljant dat is deze kleur zeker ! In de huls lijkt de kleur vrij heftig maar het tegendeel is waar, als we het hebben over een mooie daily rode lipstick dan hebben we het over deze kleur. Het is een prachtige ‘watermeloen’ rode kleur die niet al te heftig is en echt perfect is voor de lente en zomer. Wat mij persoonlijk ook heel erg blij maakt is dat het geen matte producten zijn en dat het toch een zeer goed houdend product is. Dit is dan ook echt wel de beste dagelijkse rode lipstick in mijn stash.

DSC08147.jpg

Last but not least hebben we de kleur, 202 Nuit & Jour. Wederom is de naam van het product zeer toepasselijk want dit is dan een kleur die inderdaad zowel overdag als s’avonds helemaal top is, nuit & jour valt dan ook in de categorie ‘altijd goed’. Het is een prachtige kleur die echt iedereen wel staat of je nu een blondine of een brunette bent. Deze kleur is dan mijn persoonlijke favoriet van de drie maar ook de andere twee kleuren vindt ik super gaaf en een toevoeging aan het assortiment van Lancôme.

De Lancôme L’absolu Lacquers zijn te koop bij onderanderen Douglas & Ici Paris. Verkoopprijs  €33,67,-

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s