Geen categorie

Lancome Monsieur Big

DSC08004.JPG

Mascara is een heel persoonlijk product, wat zoek je achter een mascara, welk effect wil je krijgen na het gebruik van de mascara ? Wat ik heel belangrijk vindt aan een mascara is dat mijn eigen wimpers, die al heel erg donker en lang zijn wat meer body krijgen dus net eventjes iets meer volume waardoor je een sprekendere blik krijgt. De naam van de mascara geeft het al een beetje aan, de mascara belooft een ‘BIG’ effect te geven. Laten we eerst heel even een blik werpen op de huls van de mascara, een hele basic zwarte huls met fantastische roze details. Is de werking net zo veel belovend als de mascara er op het eerste gezicht uit ziet ?

DSC08007.JPG

Persoonlijk ben ik erg fan van een wat grovere applicator voor de mascara, ik heb niet zo veel met die hele fragiele borsteltjes. Zoals je ziet op de bovenstaande foto heeft de Monsieur Big mascara een lekkere royale applicator die vrij lange haartjes heeft, dit zou dus moeten gaan zorgen voor het ‘BIG’ effect. Toen ik de mascara voor het eerst gebruikte merkte ik direct dat de mascara prettig in de hand ligt en fijn aanbrengt. Een laagje is dan ook genoeg voor een prachtig effect, lange wimpers met volume waar je U tegen zegt. Ik gebruik de Monsieur Big mascara nu iedere dag om mijn look net even die extra touch te geven. Dus wanneer je net als ik, net even dat extra volume wilt creëren is deze mascara perfect ! De Monsieur Big mascara is te koop voor € 34,- bij onderanderen Douglas en Ici Paris XL.

Beautysecret

2 gedachten over “Lancome Monsieur Big”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s