Beauty, Geen categorie, Huidverzorging

Clarins Fall Look

DSC07952.JPG

Nu het nieuwe jaar alweer even is begonnen en de feestdagen weer voor even achter de rug zijn mogen alle kerst collecties weer plaatsmaken voor de prachtige daily producten. Toen ik deze prachtige producten van Clarins ontving was ik direct enthousiast, perfect voor zowel een daily look als een feestelijke look voor tijdens het uitgaan. De herfst collectie bestaat uit prachtige items waaronder deze drie pareltjes, ik ontving de volgende drie producten.

SONY DSCSONY DSC

Als eerste de Blush Prodige in de kleur Golden Pink. Dit is een prachtige lichtroze blush met een gouden gloed. De blush heeft een hele fijne ‘zachte’ textuur die prettig aanvoelt op de huid en een hele subtiele roze glow achterlaat na het aanbrengen. Perfect voor een nude daily look.

SONY DSC

SONY DSC

Dan hebben we het Palette 4 Couleurs Forest. Ook dit pallet is weer een ideaal pallet dat je heel goed kunt gebruiken voor diverse looks, dit vindt ik echt een onwijs pluspunt aan de producten van Clarins dat de producten heel verschillend te gebruiken zijn. Je kunt een prachtige smokey eye creëren en je kunt een hele basic look maken met de kleuren. De oogschaduws voelen heel zacht aan en zijn niet zo poederig waardoor je geen gigantische fall-out hebt na het maken van je look, ideaal !

DSC07964.JPG

Last but not least hebben we dan deze prachtige rode lipstick in de kleur Joli Rouge. Een prachtige intens rode kleur die eigenlijk altijd goed is, zomer of winter de kleur is prachtig ! De lipstick heeft een super intens pigment en voelt heel prettig aan op de lippen. Wat ik zelf heel tof vind om te doen is deze lipstick bij een hele basic look aan te brengen waardoor je echt een statement maakt met de lipstick. Love it ! De Clarins fall look is te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Beautysecret

2 gedachten over “Clarins Fall Look”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s