Geen categorie

Lancôme Ombre Hypnose Smoke Me Up

SONY DSC

Vlak voor kerst kreeg deze vier prachtige oogschaduws toegestuurd van lancôme die echt perfect zijn voor een feestje of een feestelijke aangelegenheid. In de eerste instantie dacht ik dat ik alle vier dezelfde kleuren had gekregen maar dat is zeker het geval niet. Alle kleuren hebben namelijk een prachtige gloed en allemaal een andere kleur. Wel zijn het allemaal kleuren die fantastisch zijn voor een smokey eye met een geweldige glans over de oogschaduw.

SONY DSC

27 Soiree Givree een hele mooie intense grijze kleur met een oogverblindende glans.

SONY DSC

47 Rose Nocturne deze kleur heeft een prachtige roze gloed met ook een prachtige shine

SONY DSC

37 Kaki Mystere dit is een prachtige donkerblauwe kleur met een intense glans

SONY DSC

17 Nuit Grenat ook dit is een prachtige kleur met een groenige glow en een intense glans

DSC07994.JPG

Ook de verpakking verdient echt de aandacht, kijk hoe prachtig dit is ! Ook het detail in de oogschaduw zelf vindt ik heel erg feestelijk en het benadrukt nog meer de prachtige kleuren. Dan gaan we verder naar de kwaliteit van de oogschaduws, die is echt super ik heb vrij gevoelige ogen en ik heb totaal geen reactie ervaren na het gebruik van de oogschaduws dus ook voor de mensen met gevoelige ogen is dit product perfect. De textuur is erg fijn om mee te werken en de oogschaduw brengt gemakkelijk aan. Ik ben helemaal fan van deze prachtige pareltjes van lancome. Waarmee je de party look helemaal afmaakt is door de oogschaduw te gebruiken in combinatie met de Monsieur Big mascara van Lancôme dit zorgt voor een prachtig resultaat.

De oogschaduws zijn te koop bij Douglas voor de prijs van 33,61.

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s