Beauty, Geen categorie, Huidverzorging

Collistar Nero Sublime + Winactie

 

DSC08027.JPG

Zoals de trouwe volgers zullen weten (en dat zijn er inmiddels heel wat) vindt ik huidverzorging een van de belangrijkste aspecten van alles omtrent make-up. Want wanneer je huid geen goede verzorging heeft oogt de make-up hoe mooi het ook kan zijn toch een stuk minder mooi dan wanneer je een mooie egale huid hebt. Recent kwam er dan ook een onwijs leuk pakket binnen van collistar met hierin prachtige producten uit de nero sublime collectie, ook wel bekend als de ‘zwarte’ collectie uit het collistar assortiment. Deze producten moeten zorgen voor een gezondere ogende huid en een stralende huid, klinkt ideaal !

SONY DSCSONY DSC

Laten we beginnen met de Precious Pearls Eye Contour. Dit zijn zoals je kunt zien op de foto ‘pearls’ met hierin het product, in dit geval een heerlijke oogverzorging. De parels zijn gemakkelijk open te maken voor gebruik en werken heel makkelijk en prettig, ze zitten in een mooi glazen potje. Dan de werking, ik gebruik de Pearls nu bijna twee maanden en ik kan oprecht zeggen dat ik verschil merk met voor het gebruik van de pearls. Ik heb een frissere uitstraling dan voor het gebruik en dat is natuurlijk nooit vervelend 😉 Ik raad de pearls zeker weten aan voor als je toch net even die frissere look wilt hebben en ik kan je zeggen dit zie je ook terug bij het dragen van make-up !

SONY DSCSONY DSC

Dan gaan we verder met de Creme Precieuse Noir Sublime. Dit product kun je zowel overdag als s’avonds gebruiken. Mijn eerste reactie op de zwarte kleur was blijft deze kleur zo bij het aanbrengen, uiteraard niet ! De creme heeft een hele fijne substantie die prettig en geleidelijk verdeeld bij het aanbrengen. Ook deze creme gebruik ik nu bijna twee maanden en wat ik echt heel erg merk is dat mijn huid een hele heldere teint heeft gekregen wat ik persoonlijk erg mooi vindt. Wat het product ook belooft te doen is een verbetering van de huidkwaliteit en een verjeugdiging van de huid, en dat is ook zeker zo ! Ik ben wederom fan van dit product, het is ook zeker een zuinig product je hebt namelijk maar weinig product nodig voor een optimaal resultaat !

DSC08034.JPG

Last but not least hebben we het Sublime Black Precious Serum. Qua werking is het product vrijwel het zelfde als de voorgaande twee producten maar heel fijn voor een aantal keer per week net even voor die extra boost ! Ook de substantie van het serum heeft een zwart/grijze kleur en ook deze zorgt dus voor de verheldering van de huid. Wat ook heel prettig is aan dit product is de geur, deze is heel mild maar wel heel erg lekker fris. Wederom een heerlijk product voor iedere leeftijd.

Ook mogen wij een prachtig set weggeven met de drie bovenstaande producten t.w.v. 183 euro. Wat moet je doen om kans te maken op dit prachtige set ? Laat een reactie achter onder dit artikel.

De producten zijn te verkrijgen op de website van collistar , uiteraard vindt je hier nog veel meer producten uit het prachtige assortiment van collistar.

Beautysecret

5 gedachten over “Collistar Nero Sublime + Winactie”

  1. Geweldig! Ik zou hier zo blij mee zijn!!
    Ik heb zelf een heel gevoelige huid en besteed dus ook veel tijd aan huidverzorging 🙂

    Liefs, Maud

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s