Beauty, Geen categorie, Huidverzorging

Smashbox Travel Primer Set

DSC08010.JPG

Als het gaat om primers is Smashbox toch echt wel de absolute nummer 1 wereldwijd. Dus toen ik dit waanzinnige setje ontving was ik direct enthousiast, deze collectie is gemaakt in samenwerking namelijk. Voor verpakkingen heb ik echt wel een zwak en je kunt begrijpen dat dit dan wel echt supertof is. Het is gewoon weer eens iets anders dan altijd maar de basic verpakkingen, al zijn deze ook leuk om te zien. De travel set bestaat uit drie mini’s van de drie meest bekende primers van Smashbox en dat zijn de volgende drie producten ;

♥ Photo Finish Primer Water

♥ Photo Finish Foundation Primer

♥ Photo Finish Foundation Primer Oil Free

DSC08015.JPG

Persoonlijk ben ik al enigszins bekend met de primers van Smashbox en ik gebruik deze dan ook erg graag in mijn daily routine. Maar wat is er nu zo fijn aan deze producten ?! Daar kan ik heel kort over zijn, dit is de werking, de producten voelen heel erg prettig aan op de huid,je voelt bijna niet dat je het op hebt. Wanneer je nog kennis moet maken met de primers raad ik je dan ook zeker aan om deze set aan te schaffen. Want op deze manier leer je de producten kennen en kun je weloverwogen de full size producten aanschaffen, deze zijn echt de moeite waard om te kopen en ook zeker om er iets meer voor te betalen. Dit set is ideaal om mee te nemen op reis of wanneer je een weekendje weg gaat ! De Travel Primer Set is te koop bij Douglas voor de prijs van €35,70. Uiteraard kun je ook een bezoekje brengen aan Douglas om de rest van de prachtige producten te bewonderen en te testen.

Beautysecret

2 gedachten over “Smashbox Travel Primer Set”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s