Geen categorie

Lancôme Roses Lipgloss

DSC07930.JPG

Het afgelopen jaar waren de matte lipproducten helemaal hot, maar toch zullen we in het jaar 2018 een stuk meer lipgloss gaan zien even voor de mensen die hier niet helemaal bekend mee zijn. Het verschil tussen de matte lipproducten en de lipglosses is als volgt, lipgloss heeft altijd een glans voor een glossy effect, de matte lipproducten hebben hiertegen geen glans maar puur alleen de kleur opzich zonder enige glans. Nu is lancome een van de grootste merken met een prachtig assortiment wat betreft lipproducten, er zit voor ieder wat wils tussen. Naar mijn mening krijgen je ogen ook een vriendelijkere glans bij het dragen van lipgloss. Vandaag heb ik voor jullie een artikel over vier prachtige lipglosses.

SONY DSC

Nummer 222, een prachtige parelmoer roze kleur die iedere look afmaakt.

SONY DSC

Nummer 356, een prachtige koraal roze kleur met een geweldige dekking.

SONY DSC

Nummer 317, een mooie roze kleur die altijd goed is en een mooi effect achter laat.

SONY DSC

Nummer 144, een schitterende intense rode kleur die zeker bij brunettes geweldig staat.

Ik ben echt razend enthousiast over deze prachtige lipproducten, de producten zijn heel erg prettig in gebruik en geven een prachtig effect. Ik ben echt fan van de producten, er is voor iedere gelegenheid wel een goede kleur, heerlijk ! Je kunt de lipkleuren aanschaffen bij onderanderen Douglas en Ici Paris XL.

Beautysecret

2 gedachten over “Lancôme Roses Lipgloss”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s