Beauty, Geen categorie, Huidverzorging

Clarins SOS Comfort Masque

SONY DSC

Als het om huidverzorging of maskers gaat ben ik altijd vrij kieskeurig. Aangezien het weer steeds kouder wordt en is geworden merk ik dan ook erg aan mijn huid dat extra verzorging ook echt wel nodig is, dit kun je uiteraard op verschillende manieren inkleden waaronder met een masker. Wat ik persoonlijk het prettigste vindt om te doen is mijn routine aanvullen met een masker in plaats van mijn hele routine weer om te gooien. Als het masker dan ook doet wat het zegt te doen dan belooft je huid er weer als nieuw uit te zien na het gebruiken. Er zijn diverse uitvoeringen van het masker en ik ontving het masker met hierin boter van wilde mango’s. Het masker belooft de volgende aspecten aan te pakken;

– het zorgt voor meer souplesse in de huid

– de huid word intensief gevoed en verzacht

SONY DSCSONY DSC

Ik heb het masker de afgelopen weken diverse malen gebruikt en ik kan jullie vertellen dat de werking van het masker echt ideaal is ! Mijn huid die voor het gebruik van het masker toch echt wel wat droog was en in slechtere staat dan in de zomer is veranderde toch wel in een zachte huid met inderdaad de beloofde souplesse. Ik ben dan ook van mening dat de toevoeging van de wilde mango boter echt een goede invloed heeft op de conditie van de huid en ook echt zorgt voor verbetering. Ook de substantie van het masker vindt ik erg prettig, het voelt fijn aan op de huid en is gemakkelijk aan te brengen. Persoonlijk raad ik jullie aan om vooral in de koudere maanden van het jaar toch echt wel 1a2 keer per week een masker te gebruiken, het is een vrij kleine moeite en kost slechts 10 minuten. Wat wel een goede tip is voor het gebruiken van een masker, wil je het nu helemaal goed doen en optimaal resultaat behalen scrub je gezicht dan even voor het gebruik van het masker.Je kunt het SOS Comfort Masque aanschaffen voor de prijs van 40,- bij onderanderen Douglas en Ici Paris XL.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s