Geen categorie

Ted Baker Telefoon Cases

SONY DSCIk ben al jaren fan van Ted Baker, de prachtige kledingstukken maar ook de Ted Baker hoesjes zijn bij mij onmisbaar. Nu zul je denken, hoezo een hoesje van Ted Baker? Aangezien iedereen dag in dag uit bezig is met een modieuze outfit vindt ik het niet geheel onbelangrijk dat het hoesje van de zo- onmisbare telefoons dan ook enigszins in stijl is…en dat kan niet beter dan met de prachtige telefoonhoesjes van Ted!

SONY DSC

De hoesjes zijn prachtig om te zien en zijn ook nog eens heel erg stevig dus een val overleeft de telefoon zeker met de case. Mijn hoesjes heb ik zelf altijd al  aangeschaft via KloegCom.nl simpelweg omdat dit een van de weinige online shops is die Ted Baker verkoopt. Wat ik na de eerste bestelling al als heel prettig ervaarde is dat de bestelling heel snel geleverd werdt. Recent werd de nieuwste collectie van Ted Baker online gelanceerd op KloegCom.nl en daarvan mocht ik twee prachtige hoesjes uitzoeken. Mijn voorkeur ging uit naar een sierlijke zwarte backcover met lichtroze Ted baker bedrukking. Het tweede hoesje dat ik uitkoos is een prachtige lichtroze backcover die mij enigsinds doet denken aan marble. De hoesjes zijn verkrijgbaar in de prijs klasse 30,- tot 50,- euro.

SONY DSC

SONY DSC

 

Wat nu natuurlijk het aller leukste is in aanloop naar kerst is dat ik maarliefst 8 Ted Baker hoesjes naar keuze mag weggeven uit het assortiment van KloegCom.nl. Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten onder het artikel!

De winactie loopt tot zondag 17 december. Hierna zal ik contact op nemen met de acht gelukkige om het hoesje naar keuze door te geven.

Liefs,

Beautysecret

24 gedachten over “Ted Baker Telefoon Cases”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s