Geen categorie

Kevin Murphy Angel wash & rinse

SONY DSC

Inmiddels behoort Kevin Murphy tot mijn favoriete kappers merken. De werking van de producten is onwijs fijn en ook perfect voor mijn bos haar. Onlangs ontving ik dan ook een waanzinnig pakketje met hierin een aantal producten van KM met onderanderen de Angel.Wash en de Angel.Rinse. De producten uit de Angel lijn zijn speciaal voor fijn, droog of gekleurd haar. Aangezien ik heel fijn maar heel veel haar heb is deze lijn ook echt ideaal voor mijn type haar.

SONY DSC

Laten we beginnen met de Angel.Wash. Het eerste wat ik al erg fijn vind is de geur deze vind ik erg aangenaam en dit is ook niet geheel onbelangrijk voor mij. Dan hebben we natuurlijk de werking. Bij de eerste keer wassen viel het al op dat mijn haar een prachtige glans had na het wassen en ook nog eens heel erg vol was. De shampoo schuimt ook onwijs lekker en je hebt echt het idee dat je je haar wast, je hebt maar heel weinig shampoo nodig en doet dus vrij lang met de shampoo. De Angel.Wash vind ik echt erg fijn en ik zou deze dan ook absoluut opnieuw kopen wanneer deze op is.

SONY DSC

Dan hebben we nog de Angel.Rinse. Ook bij dit product is de geur erg aangenaam. De werking is ook nog eens super en dat zijn dan ook twee vliegen in een klap ! Na het wassen met de Angel.Wash gebruik ik de rinse , de Angel.Rinse is een heerlijk vol en verzorgend product wat je na aanbrengen ongeveer twee minuten laat intrekken voor het perfecte effect. Ik heb dan ook het idee dat de droge puntjes ook nog intenser worden verzorgd en dat je het haar een onwijze boost geeft bij het gebruiken !

DSC07821.JPG

Voor mij zijn beide producten een groot succes en dan ook zeker producten die ik aanschaf wanneer deze op zijn. De Angel.Wash en de Angel.Rinse zijn te koop  bij diverse verkoop punten, deze zijn te vinden met de Salon Finder.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s