Geen categorie

Kevin Murphy Bedroom.Hair

SONY DSC

Nog niet zo heel lang geleden hebben we een review gemaakt over de Doo.Over spray van KM waarover ik dan ook echt razend enthousiast was en nog steeds ben. Toen ik hoorde dat er een nieuwe soort gelijke spray uit zou komen van Kevin Murphy was ik dan ook direct onwijs benieuwd of de Bedroom.Hair net zo goed zou bevallen als de Doo.over waar ik er inmiddels al een aantal van opgemaakt heb. Vandaag heb ik voor jullie de review over de nieuwste aanwinst in de collectie dus de Bedroom Hair.

SONY DSC

Het eerste wat mij opvalt aan de flacon is de onwijs leuke baby blauwe kleur, net als bij de Doo.over ligt de flacon fijn in de hand en kan hij ook tegen een stootje. De inhoud bevat 235 ML. Dan gaan we het hebben over het product zelf want is het nu ook werkelijk een ander product dan alle andere ? Daar kan ik al heel snel antwoord op geven, ja zeker is dat het ! De Bedroom.Hair heeft als eerste meer texture die er voor zorgt dat je haar een texture krijgt maar dat het niet direct heel dof oogt. Het is in tegenstelling tot de Doo.over een iets ‘zachtere’ spray die een iets milder effect geeft maar zeker wel het ‘bedroom’ effect op een positieve manier uiteraard. Het is ook niet het verhaal dat je haar vet wordt na gebruik van de spray, ook dit is een positief gegeven.

SONY DSC

Ook de Bedroom.Hair is naar mijn mening weer een groot succes, het is een heel prettig product om te gebruiken met een heerlijk geur en een snelle werking. Ook wordt het haar niet verzwaard bij gebruik zoals het soms wel het geval is. Ik ben hoe kan het ook anders zeker weer fan van dit nieuwe product. De Bedroom.Hair is te koop voor de prijs van 29,50 bij de Session.Salons die je kunt vinden met de salon Finder op de site van Kevin Murphy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s