Geen categorie

Smashbox Be Legendary Liquid Metal

SONY DSC

Met de feestdagen in het vooruitzicht merk ik dat de meeste beauty merken ook steeds meer shine geven aan de nieuwe collecties en ook smashbox heeft het assortiment uitgebreid met acht prachtige liquid lipsticks. Het zijn dan ook niet zomaar standaard liquid lipsticks, de acht nieuwe lipsticks hebben namelijk een metal finish en met het oog op kerst kan iedereen dit wel gebruiken. Van de acht nieuwe kleuren ontving ik er drie;

♥ Mauve Squad

♥ Moscow Muled

♥ Iced Out

Als eerste kleur hebben we Mauve Squad, dit is een hele mooie intense roze kleur met een metal finish. Toen ik hem voor de eerste keer aanbracht moest ik echt wel even wennen aan de metal finish maar na een aantal minuutjes was ik van mening dat het wel een hele toffe kleur is die in principe ook overdag gedragen zou kunnen worden. Wat mij ook gelijk heel erg opviel is de fijne substantie van de liquid lipstick, deze vind ik echt heel erg prettig aanvoelen heel ‘boterachtig’ maar niet op de manier dat de lipstick zo verdwenen is van je lippen. Mauve Squad is voor mij wel echt een favoriet, ik zal hem er dan ook zeker vaker bij gaan pakken.

SONY DSC

Dan gaan we verder met Moscow Muled, een rood koper achtige kleur die voor de feestdagen echt een absolute must is in mijn ogen. In de verpakking ben ik niet zo enthousiast over de kleur maar bij het aanbrengen is het zeker wel een hele gave kleur die ook nog eens heel goed dekkend aanbrengt en niet gaat vlekken, dit is voor mij ook een pluspunt want wat je al snel ziet bij liquid formules is dat het gaat vlekken of brokkelen en dat doen deze absoluut niet. Voor de kerst of een feestje is deze kleur echt top, persoonlijk zou ik hem er overdag niet zo snel bij pakken maar voor andere gelegenheden zeker !

SONY DSC

Als laatste hebben we Iced Out, dit is een hele intense donkerblauwe metallic kleur die zeker niet als alle andere lipsticks is. Zoals ik net al zei is het een donkerblauwe kleur die echt een i-catcher is uit de nieuwe collectie. Persoonlijk is het totaal niet mijn kleur maar wat ik wel moet zeggen is dat de dekking super is en dit zie je niet vaak bij blauwe kleuren. Ik vindt het leuk dat smashbox een totaal andere tint toegevoegd heeft maar zelf zal ik Iced Out niet dragen.

SONY DSC

De acht nieuwe kleuren uit de liquid metal collectie zijn te koop bij douglas.nl voor de prijs van 24,48.

Beautysecret

2 gedachten over “Smashbox Be Legendary Liquid Metal”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s