Geen categorie

GHD V Gold Styler

IMG_4035.JPG

Je kunt nooit genoeg haar tools hebben dat bewijst dit artikel maar weer, voor iedere gelegenheid heb ik wel een andere haar tool in mijn lade liggen. Het enige wat nog ontbrak was voor mij een stijltang, nu heb ik van mijzelf aardig stijl haar en persoonlijk heb ik ook niet zo veel met stijl haar, ik vind het al snel te lijzig worden. Wat ik wel prachtig vind staan is een volle bos krullen de uitspraak luid dan ook ; de dames met krullen willen stijl haar en de dames met stijl haar willen krullen in mijn ogen is dit ook volkomen waar niets liever dan krullen ! Recentelijk ontving ik dan ook een geweldig pakket met hierin de GHD Gold Styler, ik weet toch wel dat GHD zo een beetje de rolls royce is onder de stijltangen en vind het dus een hele eer dat ik hier een review over mag schrijven voor jullie. Zoals ik al zei heb ik de stijltang absoluut niet nodig voor het stijlen van mijn haar maar wel voor het krullen, iedereen maar dan ook echt iedereen is onwijs enthousiast over het haar krullen met een stijltang en dit is dan ook het doeleinde voor mij het gaat (als ik alle verhalen mag geloven) veel sneller dan met een krultang en het heeft iets minder het echte Roy Donders effect wat je met een krultang wanneer je de krullen niet doorborstelt toch al snel krijgt en persoonlijk ben ik hier geen fan van. Nu zal ik jullie heel eerlijk zeggen, de eerste keer dat ik probeerde te krullen met de stijltang leek ik wel een peuter die net leert fietsen. Het is een stuk lastiger dan je denkt en het heeft dan ook echt enige oefening nodig voordat die volle bos met krullen er dan ook echt is maar dan heb je ook echt wat hoor. Na heel wat keren stoeien met de stijltang en menig keer gedacht te hebben dat het toch echt niet zou gaan lukken is het uiteindelijk toch echt wel gelukt waar ik ook echt super blij mee ben want het is net als fietsen wanner je het eindelijk kan verleer je het niet meer en dat is ook bij het krullen met de stijltang zeker het geval !

ghd-v-gold-lassicIMG_4034

Laten we dan even de focus leggen op het prachtige uiterlijk van de stijltang, alleen om deze reden al zou ik hem kopen. De stijltang heeft een prachtige zwarte matte ‘buitenkant’ met hierop diverse gouden details. Wat misschien nog wel het meest geweldige is aan alles is dat de stijltang binnen maar liefst drie seconde is opgewarmd, dit word aangegeven met een piep door de stijltang. Dus wanneer je weinig tijd hebt hoef je ook niet met een ontplofte bos haar de deur uit. Ook heeft de gold styler de functie dat hij na 30 minuten niet gebruikt te worden automatisch uit gaat, dus ook voor de chaoten onder ons is deze tool geschikt. Los van al deze high tech functies heeft de tang ook nog eens een GE-WEL-DIGE werking. Ik vind het effect van het krullen met de stijltang echt heel erg mooi, het is totaal anders dan krullen met een krultang maar ik vind het wel erg mooi. Ik wil niet concluderen dat mijn krultangen nu in de kliko verdwijnen maar ik weet wel dat ik de stijltang er heel vaak bij ga pakken ! De GHD V Gold Styler is voor de prijs van 199,- te koop bij onderanderen bij bol.com en diverse kappers. Om nog heel even terug te komen op de prijs, 199 euro is veel geld maar in verhouding tot de levensduur en de werking van de tang heb je de 189 euro er echt super snel uit en dat is het ook echt waard ! Ook heeft ghd speciaal voor de feestdagen de limited gold styler uitgebracht die is ook te koop voor 199,-.  Ik ben fan en ik weet zeker dat de Gold Styler nog heel lang bovenin mijn lade met haar tools blijft liggen.

Beautysecret

*Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s