Geen categorie

Collistar Collezione Caffè

DSC07731.jpg

Collistar is een van mijn favoriete merken als het gaat om huidverzorging, de producten werken heel fijn en doen super hun werk ! Ook over de lipglosses ben ik altijd erg te spreken en toen ik dit waanzinnige pakketje binnen kreeg van collistar met hierin de nieuwste collectie in samenwerking met illy was ik dan ook direct super enthousiast om de producten te gaan testen. Vandaag is daar dan ook eindelijk de lang verwachte review over deze prachtige collectie met ‘koffie’ kleuren als basis. laten we snel beginnen !

SONY DSCSONY DSC

Als eerste dit pareltje uit de collectie, in de collectie zijn twee ogenschaduw palletjes te vinden en ik review vandaag voor jullie kleur 2 Caffe Caldo. Zeg nu eens eerlijk alleen die namen vindt ik al geweldig klinken heerlijk italiaans, ik hou d’r van ! Het pallet bestaat uit vier prachtige tinten die heel goed samen te combineren zijn maar ook elk voor zich is prachtig. Ik heb zelf een donker pigment en dus staan deze kleuren altijd prachtig bij mijn ogen en huidkleur en ook dit keer is dat weer het geval, de kleuren zijn prachtig het pigment is fantastisch en de ogenschaduw brengt heel fijn en gemakkelijk aan. Wat ik ook een enorm pluspunt vind is dat er een spiegel in het pallet zit, je kunt het dus makkelijk meenemen voor onderweg ook zitten er onderin het palletje twee applicators waardoor je het pallet echt altijd en overal gebruiken kunt. Ik ben echt onwijs te spreken over dit prachtige pallet en deze krijgt dan ook zeker een plekje in mijn alledaagse stash.

SONY DSCSONY DSC

Dan gaan we verder naar het volgende product uit de collectie de bronzing powder, ook deze heb ik ontvangen in kleur nummer 2 Dark Roast die echt perfect bij mijn huidskleur past. Of het nu zomer of winter is een bronzer kan nooit kwaad, vooral niet wanneer je de juiste bronzer gebruikt die perfect is voor je huidskleur. Deze prachtige bronzer lijkt in de pan vrij oranje en donker maar waneer je hem aanbrengt laat hij een hele mooie natural bronze achter op de huid die totaal niet vlekkerig oogt of het pancake effect geeft. Ook over de bronzer ben ik erg enthousiast, het is een fijn product met een ‘zachte’ structuur het is dan ook een erg fijn product om te gebruiken.

DSC07737.JPG

Dan hebben we de nagellak. Hier kan ik heel kort over zijn namelijk, het is een prachtige intense bruine kleur die zeker voor de winter geweldig is en te combineren is met alles. Like it !

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we de Tattoo Effect Eye brows, een wenkbrauw product is altijd leuk om te testen. Helaas is deze kleur voor mijn wenkbrauwen te assig en te licht, wel vind ik het een fijne stick die snel en effectief werkt. Mocht je nu vrij lichte wenkbrauwen hebben met een assige ondertoon is deze perfect voor je, je hebt dan ook binnen no-time super flawless wenkbrauwen die de hele dag zitten als een huis.

SONY DSCSONY DSC

Het volgende item is de lipstick uit de collectie, een mooie bruine iets richtig het oranje neigende kleur. De lipstick is mooi maar voor mij zeker geen alledaagse topper, dit is echt een geval van te gebruiken bij feestjes. Wel ben ik erg te spreken over de structuur die erg romig aanbrengt en de lipstick heeft een mooie finish, in een andere kleur had de lipstick zeker favoriet geweest.

SONY DSCSONY DSC

Als laatste hebben we dan deze prachtige eye liner, ik had nooit verwacht dat een bruine eye liner zo mooi kon staan ! Vooral bij mijn donkerbruine ogen staat het prachtig, het zorgt er voor dat je en nog openere blik krijgt. De eye liner is snel en gemakkelijk aan te brengen en houdt de gehele dag super waarna hij wel vrij gemakkelijk verwijdert kan worden met make-up remover. Ik had dan ook echt nooit verwacht dit te zeggen maar ik ben fan ! De bruine kleur is onwijs mooi en intens en vooral met bruine ogen staat het super.  Ik ben dan ook echt te spreken over deze collectie en gebruik de producten dagelijks met veel plezier (op de lipstick en de tattoo brow na).

Beautysecret

 

 

4 gedachten over “Collistar Collezione Caffè”

 1. Ik heb nog nooit eerder items van collistar gebruikt maar sinds ik deze collectie gezien heb ben ik ook heel benieuwd naar andere items van collistar.
  Liefs Victoria

  Like

 2. Leuke review ! Super mooie producten van collistar ik ben altijd erg fan van de huidverzorging (misschien kunnen jullie hier eens een review over schrijven)maar ik ga ook zeker eens de make up proberen 😍

  Like

 3. Toffe blog en wauw love collistar geinig ik heb net dit weekend hele blog geweidt aan collistar palette die jij er tussen hebt staan had hem gescoord voor €10 hihi en nog 2 lipsticks voor 10 euro..die lipsticks komt nog blog over.Neem je een kijkje bij mij leuk en tof dat we zelfde smaak hebben hihi kwa collistar met illy😍fijne avond ☕

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s