Geen categorie

Sebastian Professional Twisted Collectie

Twisted

Zoals de meeste trouwe lezeressen inmiddels wel zullen weten gaat er niets boven goed ogend verzorgd haar en uiteraard gaat dit niet zonder kwalitatief goede haarverzorging. Ik ben dan ook onwijs enthousiast over de reeds gelanceerde collectie van mijn oh zo geliefde merk Sebastian Professional waarvan ik na elke wasbeurt of styling sessie met heel veel plezier gebruik maak van de fantastische producten. Nu kun je natuurlijk zeggen waarom zou je kappers-styling producten gebruiken en niet gewoon de etos eigenmerk producten hiervoor even een korte toelichting, een merk in dit geval Sebastian word(en) niet voor niets kappers merken genoemd en je kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten wel degelijk een unieke touch hebben tegenover de drogisterij producten en ook deze collectie heeft dat weer dubbel en dwars bewezen ! De nieuwste Twisted collectie bevat zes pareltjes van producten die stuk voor stuk een unieke werking hebben ten opzichte van de andere producten uit de geruime collectie van Sebastian. De Twisted collectie bevat de volgende zes producten ;

♥ Sebastian Twisted Shampoo

♥ Sebastian Twisted Conditioner

♥ Sebastian Twisted Mask

♥ Sebastian Twisted Styling foam

♥ Sebastian Twisted Styling cream

♥ Sebastian Twisted Styling spray

Laten we beginnen met de eerste drie producten uit de collectie de shampoo,conditioner en het mask. Zoals de naam van de collectie al aangeeft is deze nieuwe lijn ontwikkeld speciaal voor ‘twisted hair’ of terwijl krullen, nu heb ik zelf geen volle krullen bos maar wel degelijk een slag in mijn haar waarmee ik reuze benieuwd was naar de werking van de producten en ik kan jullie zeggen dat ik echt reuze enthousiast ben over deze nieuwe collectie en dit om de volgende redenen. Op mij type haar werken deze eerste drie producten heel erg fijn, na het eerste keer gebruiken merkte ik wel degelijk verschil de natuurlijke slag die aanwezig is in het haar komt nog mooier en intenser tot recht bij het gebruik van de twisted collectie het haar heeft een intense glans en naar mijn mening kun je de styling producten ook prima achter wegen laten wanneer je dit allemaal te ingewikkeld en tijdrovend vindt. Wat ik ook een enorm pluspunt vind aan deze producten is dat na 3 dagen het haar nog niet vet of vies oogt waar ik normaal na maximaal twee dagen vindt dat wassen hoog nodig is is het met deze producten totaal niet het geval je zou het zelfs kunnen rekken na 4 a 5 dagen kunnen trekken (dit is dan wel uiterst , persoonlijk vind ik het niet heel hygiënisch maar de mogelijkheid is er zeker). Mijn conclusie over de ‘verzorgende’ producten uit deze collectie is dan ook echt heel erg positief de werking is zoals het beloofd word en overtreft ook mijn verwachtingen ! Voor mij geldt dan ook dat ik wanneer de producten op zijn ik ze zeker opnieuw zal aanschaffen aangezien ik echt een groot verschil merk aan de conditie van mijn haar, ideaal !

twisted 4

Dan gaan we verder met de volgende drie producten uit deze ge-wel-dige collectie namelijk de styling producten. Met name de styling producten van Sebastian staan bij mij nog al hoog in het vaandel en deze zijn voor mij ook echt onmisbaar in mijn hair routine. Gelukkig bevat ook deze collectie weer drie heerlijke producten die jawel net zo onmisbaar zijn geworden als mij meest favoriete potion 9 en texture maker. Nu kan ik natuurlijk een top drie gaan maken met welk van de drie het meest favoriet bij mij is maar hier kan ik heel kort over zijn, deze heb ik niet ik vind de drie producten weliswaar allemaal top werken zowel in combinatie met elkaar als elk voor zich. Wat ik jullie wel kan aanraden om in combinatie te gebruiken zijn de Styling foam en de Styling spray deze twee producten zorgen voor een optimaal en prachtig resultaat hiervan niets ten nadelen van de styling cream maar wanneer je deze drie producten tegelijk gebruikt word het haar wel sneller vet oogend en dus zou ik dit persoonlijk niet doen maar de styling cream zou ik enkel gebruiken wanneer je dit als enige styling product gebruikt op deze manier is het resultaat namelijk optimaal !

Twisted 2

Dan komen we toch echt uit op de conclusie en ik hoor jullie denken deze review is wel heel erg positief, ja dat klopt ik ben namelijk ook echt razend enthousiast over de nieuwe collectie. Sebastian heeft hun assortiment weer een prachtige collectie rijker gemaakt waarvan ik zeker weet dat dit bij iedereen een top favoriet zal gaan worden. De Sebastian Twisted collectie is te koop bij onder andere Bosman haar & make-up en diverse online kappersproducten webshops.

Beautysecret

Een gedachte over “Sebastian Professional Twisted Collectie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s