Geen categorie

Alkmaarse Beauty Hotspots

ontdekalkmaar

De afgelopen tijd kreeg ik veel de vraag wat mijn absolute hotspots zijn op het gebied van beauty en de vraag of ik hier misschien eens een artikel over wilde schrijven. Dus vandaag is het veel aangevraagde artikel er dan eindelijk voor jullie, mijn Alkmaarse beautyhotspots. In dit artikel ga ik jullie twee beautyhotspots van mij laten weten die je zeker weten een bezoeken moet brengen wanneer je woonachtig bent in Alkmaar of wanneer je eens een bezoekje brengt aan Alkmaar. Laten we beginnen met hotspot 1 !

Bosman Alkmaar

Misschien hadden jullie deze stiekem al wel verwacht na aanleiding van het artikel over bosman. Ik vind het echt een van de meest belangrijke aspecten omtrent het hele beauty gebeuren, haar is zo enorm bepalend in je uitstraling en je look. Ik vind het zelf ook wel tof wanneer je met een coupe verschillende kanten op kunt van heel degelijk tot heel stoer en uitdagend. Uiteraard heb je hier natuurlijk ook een goede kapper voor nodig en voor mij is dit toch echt wel Bosman, er word heel goed gekeken naar de wensen die je heb en daar word dan ook goed op ingespeeld. Ik ben dan ook altijd happy als ik van de kapper afkom, ff een dikke shout-out naar Amber (zie onderstaande foto van deze topper)  Daarom is Bosman voor mij echt een absolute beauty hotspot in alkmaar ! Je vind Bosman op de Wiardi Beckmanstraat 1A Alkmaar.

Interieur en exterieur foto's Bosman Haar & make-up

IMG_3793

Schoonheidsstudio 072

Technisch gezien is dit geen beauty hotspot van alkmaar maar van heiloo maar voor mij valt hij gewoon onder Alkmaar 😉 Schoonheidsstudio 072 is een onwijs leuk concept waar je diverse heerlijke behandelingen kunt ondergaan waaronder een manicure en pedicure. Ook dit is een heerlijke hotspot waar je echt eventjes heerlijk kunt relaxen onder het genot van een kopje thee. Er werken hele aardige meiden die allemaal stuk voor stuk heel gezellig en vriendelijk zijn. Ik ben vooral erom fan van de heerlijke pedicure by miloe tevens de eigenaresse (zie onderstaande foto). Waarna je met heerlijk zachte voetjes en gelakte nagels de deur uitstapt en je nu al verheugt op de volgende behandeling, goed teken toch ?! Je vind schoonheidsstudio 072 op de kennemerstraatweg 125A Heiloo.

IMG_8798_0DSC6556

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s