Geen categorie

Kruidvat Nail Care

DSC07703.JPG

Onlangs ontving ik een pakketje met drie nieuwe producten uit de kruidvat nail care collectie, en ik kan je vertellen ik was meteen al erg benieuwd naar de werking hiervan want tja kan kruidvat nu tippen aan bijvoorbeeld herome ? De uitslag is ook echt verassend goed. Ik ontving de volgende drie producten zoals je op de bovenstaande foto kunt zien ;

♥ Nail Oil Moisturizing

♥ Anti-Age Conditioner

♥ Whitener Natural Effect

SONY DSCSONY DSC

Als eerste de Whitener Natural Effect. De eerste indruk is prima, ik vind het niet een heel speciaal product om te zien maar het gaat uiteraard om de werking en die is echt super ! Ik heb het product twee weken lang getest en ik zag wel degelijk een groot verschil van voor en na. Je nagels zijn wel degelijk witter en zien er mooier uit en dat vind ik echt top. Het is dus zeker een aanrader voor mensen die graag een wat wittere nagek wensen te hebben.

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we de Anti-Age Conditioner, zelf heb ik nog geen oude of verouderde nagels dus helaas kon ik dit product niet heel goed voor jullie testen maar wat ik wel weet is dat de lak een mooie zachtroze natural kleur geeft over de nagels en dit vind ik toch echt wel leuk (even los van de werking) dus mocht je verouderde nagels hebben is dit ook een uitkomst maar mocht je gewoon een mooie natural nagellak willen hebben is deze ook erg leuk van kruidvat !

SONY DSCSONY DSC

Als laatst hebben we de Nail Oil Moisturising, een basic product om te zien evenals de voorgaande twee lakjes. Dan de werking, ik zal je heel eerlijk zeggen ook dit product heb ik getest gedurende een periode van twee weken en eerlijk gezegd merkte ik totaal geen verschil voor het gebruik van dit product. Maar voor mensen met erg beschadigde nagels door bijvoorbeeld acryl of iets in die richtig zou het wellicht wel goed kunnen werken. Aan mijn nagels valt er niet veel te verbeteren deze zijn in goede conditie. Dus het is wellicht het proberen waard.

DSC07712.JPG

Mijn ervaring is zeker goed met de producten, het zijn fijne producten die voor een kleine prijs te verkrijgen zijn ! De werking is goed en het effect is mooi, ik vind het leuke producten en mocht je nu opzoek zijn naar goede nail care producten voor een niet al te hoge prijs ? Dan raad ik je deze zeer zeker aan !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s