Geen categorie

Real Techniques Sponges

SONY DSC

De laatste tijd krijgen we vaak de vraag wat is nu een goede vervanger voor de beautyblender die toch best prijzig is om elke maand te vervangen voor 20 piek en dit voor een make-up spons, nu kun je er natuurlijk voor kiezen om hem gewoon niet te vervangen maar ik vind het wel zo hygiënisch ook dit beïnvloed de zuiverheid van de huid. Ik ben zelf groot van de real techniques kwasten, de kwasten zijn onwijs zacht en blijven ook mooi na meerdere wasbeurten er vallen weinig tot geen haren uit en de haren die uitvallen zijn dan ook echt op een hand te tellen. Dus toen er een pakketje aan kwam vol met real techniques make-up sponsen was ik ook echt mega enthousiast en de eerste indruk was gelijk goed. Ik ontving vier soorten sponsen met allemaal een verschillende functie om de perfecte make-up look te creëren. Wat mij als eerst gelijk heel erg aansprak waren de kleuren van de sponsen en de vormen die ook heel divers zijn en dus ook voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Laten we beginnen !

SONY DSCSONY DSC

Als eerste de 4 mini miracle complexion sponges. Als ik deze vier vrienden moet samenvatten in een woord is dat echt onwijs eenvoudig, GE-WEL-DIG ! De sponges zijn de kleine zus van de normale miracle complexion sponge en werken echt heel fijn, doeltreffend en snel. Ik gebruik de sponges zelf voor diverse doeleinde zowel droog als vochtig. Je kunt ze heel makkelijk mee nemen in je toilettas, doe er dan wel eventjes een klein bakje of iets in die richtig omheen in verband met hygiëne. Ik ben echt fan van deze kleine sponges, wanneer je ze vochtig maakt ‘groeien’ de sponges ook nog aardig en brengen ze ook nog iets fijner aan maar ik vind ze het echt waard om in je stash te hebben.

SONY DSCSONY DSC

Dan hebben we wederom vier sponges, maar dit maal zijn het de 4 miracle contour wedges. Zoals de naam al zegt zijn deze sponges bedoeld voor het gebruik bij contour, het eerste wat mij opviel was de vorm van de sponges. Het zijn een soort van ‘ronde piramides’ ook deze sponges zijn zacht en groeien wanneer je deze vochtig maakt. Dan de functie van de sponges, ze zijn officieel bedoeld voor contour maar persoonlijk gebruik ik ze hier niet voor daarvoor vind ik de vorm niet helemaal lekker. Wel zijn ze ideaal voor foundation en om bijvoorbeeld te baken ! Ook deze sponges zijn fijn, persoonlijk vond ik de vorige iets prettiger maar ook deze doen zeker niet onder voor de beautyblender !

SONY DSCSONY DSC

Verder gaan we met het volgende set, de 2 miracle sponges + 2 stands. Dit zijn twee verschillende sponges die beide een andere functie hebben. Ook in deze set zit een mini miracle complexion sponge, deze heb ik zojuist al even behandeld dus hier kan ik kort over zijn. Wel een hele toffe sponge is de sculpt sponge, dit is een fel roze sponge met diverse vormen. Je kunt de sponge voor veel verschillende doeleinde gebruiken en dat vind ik fijn ! De sponge heeft verschillende kanten en is erg fijn in gebruik. Persoonlijk vindt ik deze set een onwijs leuk cadeau, het is toch super om zoiets te krijgen ?!

SONY DSCSONY DSC

Last but not least hebben we de miracle face + body sponge. En dit jongens is echt geweldig, het is echt een grote sponge voor make-up begrippen maar o zo fijn ! Hij is ongeveer twee keer het voormaat van een gewone make-up sponge en werkt heel snel, fijn en doeltreffend. Dit is echt zo een spons waarmee je in een paar minuten je foundation/concealer mee gefixt heb. Dit is toch ook echt wel mijn favoriet, ik ben echt zwaar fan van deze sponge en ik vind dan ook echt dat iedere beautyliefhebber dit item in haar stash moet hebben. Ik ben helemaal om, de real techniques sponges zijn in mijn ogen zelfs nog een tandje beter dan de beautyblender en zijn ook nog eens betaalbaar voor iedereen ! De sponges zijn te koop bij oa etos & The make-up spot.

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s