Geen categorie

Nars goes Netherlands

NARS_logo_logotype

3 juli 2017, AMSTERDAM – NARS Cosmetics kondigde vandaag zijn lancering in Nederland aan, komende september. Het merk, dat er bekend om staat uit te nodigen tot zelfexpressie, creativiteit en artisticiteit en dat haute couture, high-style en progressiviteit heeft geïntroduceerd in de wereld van beauty, opent exclusief in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op debijenkorf.nl.

Nars, wie kent het niet. Heel amerikaans beautyland is er razend enthousiast over en de prachtige producten liegen er dan ook zeker niet om. Alle producten en reviews die ik voorbij zie komen zijn echt razend enthousiast en dat heeft mij menig keer naar de site van Nars weten te lokken waarna ik vervolgens het enen na het andere geweldige item in mijn winkel mandje wist toe te voegen, het enige probleem wat mij keer op keer tegen hield om een waanzinnige bestelling te plaatsen was toch steeds weer het gedoe met invoerrechten etc. Tot ik een aantal maanden geleden het heugelijke nieuws hoorde dat nars naar nederland kwam, voor toen hield ik het enkel bij speculaties en ging ik er maar niet te veel van uit want ja, eerst zien dan geloven zeg ik altijd maar ! Ondertussen sprak ik meerde bloggers die het heugelijke nieuws ook vernomen hadden en dus leek het mij dat het toch bijna geen onzin meer kon zijn en dat het zo leek dat Nars toch echt voeten ging zetten op nederlandse bodem. Enkele weken hierna werd het aan  mij bevestigd door het desbetreffende pr bureau dat Nars toch echt naar nederland zou komen, ein-de-lijk ! Over iets minder dan een week is het dan echt zo ver en kunnen alle beauty liefhebbers de meest mooie producten, de ene nog mooier dan de ander van nars bemachtigen yeah ! Vanaf 1 september is Nars te verkrijgen op de site van de bijenkorf en per 14 september kun je de counters verwachten in de bijenkorf filialen in Utrecht en Amsterdam waarna je half november een counter kunt verwachten in Rotterdam. Nars omschrijft zichzelf als volgt ;

‘NARS Cosmetics belichaamt de filosofie van oprichter en creative director François Nars als het gaat om schoonheid, emancipatie en het creatieve experiment. Nars, een visionair in de wereld van visagie en fotografie, is verantwoordelijk voor de verzorgde vormgeving, baanbrekende formules en gedurfde kleuren. Door zijn originaliteit in kleurgebruik en vormgeving en zijn voorliefde voor authentieke gezichten is hij een innovator in de beautywereld.NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk, omarmt individualiteit en biedt een spectrum aan kleurcosmetica met een innovatief assortiment voor huidverzorging, NARSskin. NARS is stoer en gewaagd, bepaalt zelf de regels en betreedt de ongebaande paden op het gebied van make-up; het is daarmee hét lifestyle beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw’

Zitten jullie ook klaar op 1 september om massaal Nars in te kunnen slaan ?!

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s