Zon zee strand &

Zon zee strand & mascara

Ik ben er zelf nooit zo een fan van om zomers heel veel make up te dragen en met mij heel erg veel denk ik ! Om mij heen hoor ik heel veel de vraag wat is nu de ideale zomer make-up en daar heb ik vandaag een artikel over voor jullie. Eigenlijk heb ik er zelf zomers ook niet zo veel zin in om heel veel make-up op te doen, al draag ik over het algemeen niet zo heel veel make-up. Ik heb van mijzelf al pikzwarte wimpers en wenkbrauwen en dus is eigenlijk zelfs mascara een beetje overbodig maar ik vind dat m’n ogen toch net even wat meer gaan spreken als ik wat mascara op heb. Maar helaas, je voelt hem al aankomen heb ik hele gevoelige ogen en dus ben ik enorm selectief in welke mascara ik gebruik en heb ik twee vaste mascara’s die echt ideaal voor mij werken. Wat zoek ik nu eigenlijk achter een mascara ? Dat is voor mij heel simpel, doordat ik zelf al hele donkere en volumneuse wimpers heb hoef ik dus geen mascara voor de kleur of voor het volume oid. Ik vind het belangrijk dat een mascara de wimpers goed separeert en dat je niet zo een spinnenpoten effect krijgt en helaas heb je dit al heel snel met mascara. Ik gebruik dan ook al een hele tijd dezelfde mascara en die koop ik ook steeds weer opnieuw, nu zijn jullie natuurlijk ook wel benieuwd over welke mascara ik zo enthousiast ben nou dat ga ik jullie natuurlijk vertellen nu ! De eerste mascara is de Clinique Chubby Lash mascara. Deze is sinds ongeveer een jaar te koop en ik kan je vertellen hij is echt geweldig, de mascara separeert de wimpers prachtig maar ook zorgt hij voor een mooie krul in de wimpers. Het enige puntje is dat is dat deze mascara niet waterproof is en dus voor in de zomer met een hoop gezweet en waterpret niet is geschikt. Hiervoor heb ik dan ook de perfecte waterproof mascara gevonden met bijna hetzelfde effect als de Clinique mascara alleen dan is deze waterproof ! Ik heb het over de MAC extreme demension waterproof mascara. Ook deze mascara is echt ideaal, het effect is echt bijna identiek aan de clinque mascara alleen dan is deze versie waterproof en dus super voor in de zomer. Waarmee je met de clinique mascara helaas niet kunt zweten kun je met deze mascara heerlijk het zwembad of de zee in en zit hij nog top (uiteraard moet je geen uren onder water blijven want ja dan zal hij wel gaan loslaten).

Ik hoop dat jullie iets hebben aan de tips wat betreft mascara en zo kun je met prachtige wimpers op het strand liggen al kies ik er nog steeds graag voor gewoon lekker zonder mascara of make-up de zomer in te gaan !

Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s