Geen categorie

Technic Highlighter & Contour Palette

SONY DSC

Onlangs ontvingen we een pakketje van BEMA beauty met hierin twee producten van een voor mij totaal onbekend merk namelijk van technic. Juist omdat het voor mij onbekend is leek het mij extra leuk dit te testen voor jullie ! Beide producten deden mij erg denken aan een al bestaand product namelijk aan de MUA undress your skin highlighter en aan de anastasia contour kit. Ik ontving de volgende twee producten ;

♥ Technic Get Gorgeous Highlighting powder

♥ Technic Color Fix Cream Foundation Contour Palette

 

DSC07648.JPG

Laten we beginnen met het Contour/foundation palette. In de eerste instantie vind ik het palette er zeker niet fout uitzien, er zijn diverse kleuren te vinden en je kunt er veel mee spelen qua foundation en cream contour dit vind ik persoonlijk erg positief ! Dan gaan we verder naar de kwaliteit van het palette, in het begin was ik ook hier enorm enthousiast over maar toen ik het product eenmaal een uurtje op mijn gezicht had begon het  te vlekken. Voor contour moet ik zelf echt de donkerste kleur gebruiken zeker nu ik weer de nodige vitamine D gehad heb. Helaas gaat het op mijn huid dus echt vlekken, ik heb diverse soorten basissen geprobeerd hier onder en ook zonder basis maar helaas gaat het toch steeds vlekken. Wel is er een goede afwisseling van een roze en gele ondertoon kleuren dat vind ik dus absoluut heel positief. Ik denk dat wanneer je een droge huid hebt dat dit pallet wel echt onwijs geschikt is maar helaas heb ik zelf dus een wat meer vettere huid en ik denk ook dat dit de oorzaak is dat hij gaat vlekken. Ik ben er zeker van overtuigd dat als je geen vettere huid hebt dat dit pallet dan wel ideaal is en er zit dan ook zeker een geschikte kleur in voor iedereen met zowel een gele als roze ondertoon, voor 5,99 is het dan ook zeker geen fout palette om aan je stash toe te voegen ! Je kunt het palette bestellen voor 5,99 bij BEMA

 

SONY DSCSONY DSC

Dan ontving ik de Technic Get Gorgeous Highlighter . Een highlighter die mij echt enorm deed denken aan de MUA undress your skin highlighter. Mijn eerste indruk was wederom goed, het leek een heel goed gepigmenteerde intense highlighter dus ik ging uiteraard testen of dit ook daadwerkelijk zo was ! Wat mij gelijk al heel erg opviel bij de eerste swatch was dat er enorm veel poeder vrij kwam van de pan af, dit kan dan twee dingen betekenen of het is een extreem gepigmenteerde highlighter of het is een product dat alleen heel veel poeder afgeeft met een matige glans heel veel anders zit er eigenlijk niet tussen dus let’s try ! In de pan lijkt de highlighter heel erg wit achtig en dus erg koel, waar ik al vrij snel achter kwam bij het swatchen is dat dit dus totaal niet zo was. Hij zit heel erg tussen een koele en warme glans in maar op mijn huid neigt hij toch wel wat meer naar het koele wat op mijn vrij getinte huid helaas niet zo mooi staat maar wanneer je wat blanker bent is dit natuurlijk super. Wat ik alleen wel een beetje jammer vind is dat de poeder inderdaad zoals ik al dacht vooral heel veel poeder afgeeft en een vrij matige glans heeft dat is het enige wat ik erg jammer vind , verder mag je voor 3,99 absoluut niet klagen en is ook dit product zeker leuk om in je stash te hebben zitten ! Je kunt de highlighter kopen voor 3,99 bij BEMA .

Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s